Çözüm Redragon K553 Usas Yazılım "Device is not detected!" Hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Redragon dark avanger 'da aynı hatayı alıyorum. Latin sitelerinde link bulamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Biraz araştırdım ve daha güncel ve düzgün çalışan bir driver buldum buraya bırakıyorum.
driver
bulduğum video
Türkçe Q klavyeler de "<>" tuşunun rengini değiştiremiyorsunuz.

Eve gidince deneyeceğim ama bir sorum var. K553te klavye üzerinden bu kadar fazla mod yapamıyoruz. Yazılım buna izin veriyor mu?
Aynı modları klavye üzerinden de yapabiliyorsun. Custom modunun bile klavyede kısayolu var ama kullanım kılavuzunda yazmıyor. Fn+"(Tab tuşunun üstündeki). Ama uygulamadan ayarlamanı öneririm.

Aynı modları klavye üzerinden de yapabiliyorsun. Custom modunun bile klavyede kısayolu var ama kullanım kılavuzunda yazmıyor. Fn+"(Tab tuşunun üstündeki). Ama uygulamadan ayarlamanı öneririm.
Her tuşa ayrı renk atamayı biliyorum ama mesela dairesel olarak renk değiştirerek dönen mod klavyede yok. Söylemek istediğim videoda görünen bütün modları yapabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…