Rehber Redragon K553 yazılımını Türkçe yapma

Öncelikle bu tamamen gereksiz bir işti. Denemek için yaptım. Makro ve hata ekranları hariç yazılım çevrildi. Yazılım oldukça sıkıntılı. İngilizce versiyonu çalışmıyor. Çalışan yazılımı @FantastikTürk hocam paylaşmıştı.
Bunu İngilizceye çevirebiliyoruz. O da şöyle oluyor; Redragon'un kendi sitesinde K553'ün ''Skins'' klasörü var. Bu klasördeki dosyaları çalışan yazılımınki ile değiştirip dili İngilizce yapıyoruz. Ama hala Türkçe değil. Şimdi nasıl yapacağımızı anlatıyorum:
Bunu indiriyoruz. Açtığımız zaman sadece ''Skins'' klasörü var. Bu klasörü açıp şu dosyaları siliyoruz:
main_disable.jpg, main,down.jpg, main_normal.jpg, main_over.jpg ve Main.ini dosyası.
Bunları sildik. Şimdi verdiğim resimleri ''Skins'' klasörüne atıyoruz.
main_disable.jpg
main_normal.jpg
main_down.jpg
main_over.jpg
Şimdi de verdiğim linkten Main.ini dosyasını indirin.
Şu an biraz karışık oldu, toparlayalım. Öncelikle verdiğim ilk linkten yazılımı indiriyoruz. Sonra yazılımın dosya konumuna gidip Skins klasörünün içindeki her şeyi siliyoruz. Sonra bu linkten yeni bir skins klasörü indiriyoruz. https://cdn.shopify.com/s/files/1/2695/9506/files/Redragon_K553RGB_Software.rar?74
Bu dosyayı açıyoruz ve main_disable.jpg, main,down.jpg, main_normal.jpg, main_over.jpg ve Main.ini isimli dosyaları siliyoruz ve sürpriz bozandaki resimleri bu klasörün içerisine atıyoruz. Daha sonra bu linkten Main.ini dosyasını indiriyoruz ve gene bu klasöre atıyoruz. Son olarak indirip, dosyalarını değiştirdiğimiz klasördeki her şeyi kopyalayıp, yazılımın kendi Skins klasörüne atıyoruz ve işlem tamam.
Görüntüler:
Ekran_Goruntusu_49.png

Ekran_Goruntusu_50.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı