Redragon K568 çoklu red switch önerisi

SensOuma

Centipat
Katılım
1 Temmuz 2022
Mesajlar
938
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an elimde REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus bu ürün bulunmakta.
Her tuşundan maalesef ki yay sesi var ve azımsanacak şekilde değil çok fazla duyuluyor. Outemu kullanıyor ve hot-swappable var. Satmayı düşünüyordum ilk önce, vazgeçtim internetten 35'li Cherry MX red Switch almaya karar verdim. Acaba internetten alacağım herhangi bir red Switch uyumlu olur mu uyumsuzluk gibi bir durum söz konusu olur mu? Outemu yerine Cherry MX red Switch almayı düşünüyorum yani normalde Outemu kullanıyor ben onu hem Cherry MX yapacağım hem de Switch'leri değiştirmiş olacağım.

35'li olanı alırsam 1 tane sipariş vereceğim, 10'lu olandan alırsam 2 tane bilemedim değiştirmek ne kadar mantıklı olur?

Ya da tekrardan Outemu ile değiştireceğim ama yay sesi çıkma ihtimali yine olacak.
 
Hot-swap ise uyumsuzluk olmaz ancak keycap'ler uyumlu olur mu ondan emin değilim. Anahtarların başlıkları farklı çünkü.
 
Çok maaliyetli olacak ne kadar değer merak ediyorum.
Direkt yeni klavye almış gibi olacaksınız. Kendim akko red switch kullanıyorum. Çinden getirmiştim çok fark etti Cherry MX sizi üzmeyecektir bence ama çok rahatsız etmiyorsa değiştirmeyin ya da klavyeden memnun değilseniz yeni klavye de alabilirsiniz.
 
Direkt yeni klavye almış gibi olacaksınız. Kendim Akko red Switch kullanıyorum. Çin'den getirmiştim çok fark etti Cherry MX sizi üzmeyecektir bence ama çok rahatsız etmiyorsa değiştirmeyin ya da klavyeden memnun değilseniz yeni klavye de alabilirsiniz.

Çok rahatsız ediyor o yüzden zararına bile satmayı düşündüm hatta 2 ayrı siteye ilana bile vermiştim sonra aklıma Switch değiştirme fikri geldi bir düşündüm. Satıp K552 kumara alacaktım ama maalesef satılmıyor zararına koysam bile ucuza alan olmadı o yüzden bende Switch değiştirme yolunu düşündüm.

Yalnız yuvalar uyuyor mu? Eskiden biliyordum da unuttum. Sanırım Outemu ile Cherry'nin yuvaları uymuyor. @Xeonayp

Araştırıyorum ama bulamadım.

Uyumluluk hakkında bilgisi olan var mı?
 
Son düzenleme:
Hocam maliyet konusunda sıkıntı olacaksa öncesinde Switch'lerin yağlandığını gördüm sesinin değişmesi için belki bunu denerseniz yay sesi kesilebilir.
 
Hocam maliyet konusunda sıkıntı olacaksa öncesinde Switch'lerin yağlandığını gördüm sesinin değişmesi için belki bunu denerseniz yay sesi kesilebilir.

Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim ama o konulardan çok geçtim 2 3 aydır yeni klavye mi alsam Switch mi değiştirsem satsam mı ne yapsam diye düşünüyorum ilana koydum çok makul bir fiyata alan yok dedim bende Switch değiştireyim. Maliyet konusunda herhangi bir sıkıntı olmaz ama Cherry MX bir Switch alrsam uyumlu olmaz diye korkuyorum bende şu an 2 pinli Outemu kullanıyor Cherry nasıldır bilemem. Başka bir seçenek olarak internetten yine Outemu mu alsam diye de düşündüm iyi bir Outemu denk gelir yay sesinden kurtulurum diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı