Redragon K568 performansı

rumelimokaku

Centipat
Daha fazla  
Bu modeli aldım az önce elime geçti, şu an kullanmaya başladım. Öncelikle konu, yerme konusu değil. Ben bu ürünü aldım hayal kırıklığı yaşadım. İnceleme konusu da değil. Forumda bir iki kişi her konuya girip bu klavyeyi al demiş herkes de bu klavyeyi alıyor. Ben de araştırdım, çok iyiymiş indirimde şu an 1000 liradan 650'ye düşmüş alayım dedim. Fakat mekanik değil de mekanik hisli gibi sanki. Tuşlar çok yumuşak kalıyor. Yavaş basarsam ses bile gelmiyor. Gamepower Overlord alacaktım biraz daha üzerine koyup kaliteli olduğu için bunu aldım ama tam istediğim mekanik bu değil. Ben çatır çutur basan tam mekanik bir klavye arıyorum. Everest'in eski bir mekanik klavyesine bastığımda bile o hissiyatı alıyordum bu klavyede alamadım. Bayağı bir hayal kırıklığı yaşadım ne yapacağım bu klavyeyle?

O klavyeyi almak sizin hatanız olmuş.
Red sw klavye alıp çatır çutur ses çıkmadığı için klavye ve marka kötüleyen ilk sizi görüyorum.
Bu durumda sorun siz oluyorsunuz.
İade edip Blue sw klavye alın. Çat çut sesli olan modeller onlar çünkü.

Bahsettiğim şey ses değil aslında. Seste sıkıntı yok bi nebze kurtarıyor ama mekanik hissiyatını tam alamıyorum onu söylemek istedim. Yani yarı mekanik mi, mekanik hisli mi onu kastetmeye çalıştım. Siz tüm konulara girip bu klavyeyi önermiştiniz @Kiznaiver cevabını sizden almak istiyorum 😀

Bahsettiğim şey ses değil aslında. Seste sıkıntı yok bi nebze kurtarıyor ama mekanik hissiyatını tam alamıyorum onu söylemek istedim. Yani yarı mekanik mi, mekanik hisli mi onu kastetmeye çalıştım. Siz tüm konulara girip bu klavyeyi önermiştiniz @Kiznaiver cevabını sizden almak istiyorum 😀
Redragon'un Outemu ile beraber ürettiği bir switch. Yani mekanik. Ayrıca önerdiysem maksimum 2-3 kez önermişimdir. Genelde önermekten çekindiğim bir model yay sesi sorunu olduğu için. Düşük bütçede mekanik için pek düzgün alternatif yok ve bu da en mantıklılardan biri. Sen ne alacağını, aldığını bilmiyorsun gelip bana çamur atıyorsun. Satıcı ben miyim de reklamını yapayım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı