Benim ürünüm 5 günce önce kargodan geldi. Redragon'un sahibiyim. Karşı tarafın mavi Switch Gamepower Warlock klavyesi 3 aylık. Ben takası yapıp üstüne 225 TL alacağım. Sizce mantıklı mı?
Benim ürünüm 5 günce önce kargodan geldi. Redragon'un sahibiyim. Karşı tarafın mavi Switch Gamepower Warlock klavyesi 3 aylık. Ben takası yapıp üstüne 225 TL alacağım. Sizce mantıklı mı?
Kesinlikle mantıklı değil Gamepower bedava verseler kullanmam aşırı sorunlu dandik bir marka. Alır geri dönüşüm kutusuna atarım en azından plastiği doğa için yararlı olur.
Sırf bunun içinse olabilir ama warlock 1-2 sene sonra basmama ve algılamama problemleri oluşuyor. Başka takas bulamazsan yap mecburen bence. Birde ses çok hoşuma gitti nedense.
Sırf bunun içinse olabilir ama Warlock 1-2 sene sonra basmama ve algılamama problemleri oluşuyor. Başka takas bulamazsan yap mecburen bence. Bir de ses çok hoşuma gitti nedense.
Senin modelin galiba Rainbow olan bende de RGB olan modeli var aynı sıkıntıyı bende çekiyorum bütün tuşlarda yay sesi mevcut hatta belki senden daha fazla bende iade de edemiyorum kaldı öyle
Senin modelin galiba Rainbow olan bende de RGB olan modeli var aynı sıkıntıyı bende çekiyorum bütün tuşlarda yay sesi mevcut hatta belki senden daha fazla bende iade de edemiyorum kaldı öyle