Redragon K568 red Switch ile Gamepower Warlock compact Blue Switch takas edilir mi?

samet4747

Hectopat
Benim ürünüm 5 günce önce kargodan geldi. Redragon'un sahibiyim. Karşı tarafın mavi Switch Gamepower Warlock klavyesi 3 aylık. Ben takası yapıp üstüne 225 TL alacağım. Sizce mantıklı mı?

Kesinlikle mantıklı değil Gamepower bedava verseler kullanmam aşırı sorunlu dandik bir marka. Alır geri dönüşüm kutusuna atarım en azından plastiği doğa için yararlı olur.

Neden böyle bir şey düşündün merak ediyorum.

Çınlama sesi var klavyemde, çok feci hem de. İade de olmuyor.
Ses:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sırf bunun içinse olabilir ama warlock 1-2 sene sonra basmama ve algılamama problemleri oluşuyor. Başka takas bulamazsan yap mecburen bence. Birde ses çok hoşuma gitti nedense.

Sırf bunun içinse olabilir ama Warlock 1-2 sene sonra basmama ve algılamama problemleri oluşuyor. Başka takas bulamazsan yap mecburen bence. Bir de ses çok hoşuma gitti nedense.

Blue Switch çok gürültülüymüş. O yüzden vazgeçtim.

+ Ses nasıl hoşuna gitti bilmiyorum, zira çok kalitesiz bir metal sesi geliyor.

Ses:

Senin modelin galiba Rainbow olan bende de RGB olan modeli var aynı sıkıntıyı bende çekiyorum bütün tuşlarda yay sesi mevcut hatta belki senden daha fazla bende iade de edemiyorum kaldı öyle :(

+ Ses nasıl hoşuna gitti bilmiyorum, zira çok kalitesiz bir metal sesi geliyor.
Senin modelin galiba Rainbow olan bende de RGB olan modeli var aynı sıkıntıyı bende çekiyorum bütün tuşlarda yay sesi mevcut hatta belki senden daha fazla bende iade de edemiyorum kaldı öyle :(
Switchlerin içini açıp lube yaparsanız yay ses azalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı