Redragon K568 RGB Dark Avenger alınır mı?

Veyrn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar aklımda Redragon K568r RGB Dark Avenger almak var. Red Switch kullanan Redragon Kumara almayı tercih ederdim ama aralarında 50 TL kadar fark var bu yüzden K568R'e çevirdim yönümü, uzun süredir kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. K568R'den memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben mavi Switch bir klavye kullanıyorum, en fazla ses çıkaran hangisi ise onu almıştım tek amacım sesti. İnternetten görüyordum kafa ağrıtıyor gece kullandığın zaman sıkıntı olabilir gibi şeyler söylemişlerdi. Ben aldırış etmemiştim ve mavi Switch almıştım. Memnun değilim gerçekten bir saatten sonra insanın kafası deliniyor. Önermem, önerir isemde Red Switch öneririm.

k552-2 öneririm. Kendimde kullanıyorum. Biraz daha biriktirmeye çalış 312 tl tuttu benimki kargo dahil.

Son düzenleme:
Vergilerle fiyatları çok artıyor siz linkini atın yine de bakarım
Şu an stokta yok fakat stoklara gelince, Turkey Direct Mail seçeneğini seçerseniz 400 TL civarına geliyor. Ekstra vergi falan ödemeyeceksiniz. Pudding keycaps vs Gateron Switch kullanıyor. Bu fiyatta alternatifi yok diyebilirim. Stoklara gelene kadar incelemesi de bulunur diye umuyorum.,

Şu an stokta yok fakat stoklara gelince, Turkey Direct Mail seçeneğini seçerseniz 400 TL civarına geliyor. Ekstra vergi falan ödemeyeceksiniz. Pudding keycaps vs Gateron Switch kullanıyor. Bu fiyatta alternatifi yok diyebilirim. Stoklara gelene kadar incelemesi de bulunur diye umuyorum.,

300 tl bile bütçemi aşıyorken 400 veremem malasef

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı