Redragon K568r alınır mı?

Yay sesi sorunlu bir klavye. Önermem. @Revengest hocamın dediği gibi ikinci elden kapalı kutu Mizar MZ60 bakın, çok daha iyidir.
Hocam %60 klavye hic bana uygun değil.

Yay sesi sorunlu bir klavye. Önermem. @Revengest hocamın dediği gibi ikinci elden kapalı kutu mizar MZ60 bakın, çok daha iyidir.

Hocam ilanlarda en cazip olan 2 klavye var. Biri 1 yıl kullanılmış K552 ikincisi kapalı kutu K568r. Hangisi önerirsiniz?

Hocam 1 yıl kullanılmış boşluk tuşundan biraz yay sesi gelen K552 mi yoksa sıfır kapali kutu K568 r mi? Bu arada K552 100 TL daha pahalı.

Gidip alacaksanız kesin K552 alın kendinizde görmüş olursunuz bir sıkıntı olduğunda yeni Switch'ler ile degistirebilirsiniz.
1 yıl kullandığına emin misiniz fatura var mı?

Gidip alacaksanız kesin K552 alın kendinizde görmüş olursunuz bir sıkıntı olduğunda yeni Switch'ler ile degistirebilirsiniz.
1 yıl kullandığına emin misiniz fatura var mı?

Hocam get ile alacağım. Arkadaş kutu garamti fatura yok dedi ama 1 yıl kullanmış Bu arada K568r'da da hotswap özelliği mevcutmuş. Kullanan bir arkadaş bunu söyledi.

Hocam get ile alacağım. Arkadaş kutu garamti fatura yok dedi ama 1 yıl kullanmış bu arada K568R'da da hotswap özelliği mevcutmuş. Kullanan bir arkadaş bunu söyledi.

Sıfır K568 daha mantıklı 1 yıl kullandığının garantisi yok birkaç aya bozulmalar olabilir hızlıca elinden çıkartma peşinde muhtemelen ben güvenmedim siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı