Redragon K568r alınır mı?

Yay sesi sorunlu bir klavye. Önermem. @Revengest hocamın dediği gibi ikinci elden kapalı kutu Mizar MZ60 bakın, çok daha iyidir.

Yay sesi sorunlu bir klavye. Önermem. @Revengest hocamın dediği gibi ikinci elden kapalı kutu Mizar MZ60 bakın, çok daha iyidir.
Hocam %60 klavye hic bana uygun değil.

Yay sesi sorunlu bir klavye. Önermem. @Revengest hocamın dediği gibi ikinci elden kapalı kutu mizar MZ60 bakın, çok daha iyidir.

Hocam ilanlarda en cazip olan 2 klavye var. Biri 1 yıl kullanılmış K552 ikincisi kapalı kutu K568r. Hangisi önerirsiniz?

Hocam %60 klavye hic bana uygun değil.

Hocam ilanlarda en cazip olan 2 klavye var. Biri 1 yıl kullanılmış K552 ikincisi kapalı kutu K568r. Hangisi önerirsiniz?
K552 alın hocam.

Hocam %60 klavye hiç bana uygun değil.

Tam bütçenizi söylerseniz belki daha iyi 2. el klavye bulabiliriz.

Hocam 1 yıl kullanılmış boşluk tuşundan biraz yay sesi gelen K552 mi yoksa sıfır kapali kutu K568 r mi? Bu arada K552 100 TL daha pahalı.

Gidip alacaksanız kesin K552 alın kendinizde görmüş olursunuz bir sıkıntı olduğunda yeni Switch'ler ile degistirebilirsiniz.
1 yıl kullandığına emin misiniz fatura var mı?

Gidip alacaksanız kesin K552 alın kendinizde görmüş olursunuz bir sıkıntı olduğunda yeni Switch'ler ile degistirebilirsiniz.
1 yıl kullandığına emin misiniz fatura var mı?

Hocam get ile alacağım. Arkadaş kutu garamti fatura yok dedi ama 1 yıl kullanmış Bu arada K568r'da da hotswap özelliği mevcutmuş. Kullanan bir arkadaş bunu söyledi.

Hocam get ile alacağım. Arkadaş kutu garamti fatura yok dedi ama 1 yıl kullanmış bu arada K568R'da da hotswap özelliği mevcutmuş. Kullanan bir arkadaş bunu söyledi.

Sıfır K568 daha mantıklı 1 yıl kullandığının garantisi yok birkaç aya bozulmalar olabilir hızlıca elinden çıkartma peşinde muhtemelen ben güvenmedim siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…