Redragon K586RGB klavyenin sürücüsü açılırken "device is not detected" hatası

"teknik@gaming.gen.tr" mail atarsan dönüş sağlarlar ama bana dediklerini derler büyük ihtimal, şansını dene.

Hocam ben de aynı yerden sipariş verdim, henüz elime ulaşmadı. Pro olmayan model sanırım. Sendekinde hot swap özelliği var mı? Umarım çabuk cevap verirsin, ben yorumlarda yedek switch ve çıkarma aparatı çıkıyor yazanları görünce hot swap diye sipariş verdim, değilse iptal edeceğim.

Gaming gen dönüş bile yapmadı Gaming genden daha alışveriş yapmam tavsiye etmem.
Hot swap özelliği var mı hocam?

Yakın zamanda bu klavyeyi aldım fakat Redragon'un kendi sitesinden indirdiğim sürücüyü açtığımda "device is not detected" hatasını veriyor.

Cihazı nereden sipariş ettin ve hot swap bulunuyor mu hocam?

Hocam ben de aynı yerden sipariş verdim, henüz elime ulaşmadı. Pro olmayan model sanırım. Sendekinde hot swap özelliği var mı? Umarım çabuk cevap verirsin, ben yorumlarda yedek switch ve çıkarma aparatı çıkıyor yazanları görünce hot swap diye sipariş verdim, değilse iptal edeceğim.

Hot swap özelliği var mı hocam?

Cihazı nereden sipariş ettin ve hot swap bulunuyor mu hocam?
Gaming gen tr üzerinden sipariş ettim, ve hot swap bulunuyor hocam.

Kablo zaten sabit takıp çıkarmalı değil. Siz tekrar deneyince çözüldü mü hocam yoksa öylesine mi yazdın?
Kusura bakmayın hocam ben yanlış modele bakmışım, kablosuz sandım klavyenizi. Kablosuz olsaydı sorunu bu şekilde çözebiliyorsunuz ama sizin klavyeniz için bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı