Redragon K617 alınır mı?

Hocam beğenmedim atmışsınız arada 500TL fark var Recep Baltaş'ındı sanırsam bir sözü vardı biraz daha ekle onu al bunu al tarzında bende size karşılık 1800TL ona vereceğine az daha eklesin Akko Fun 60 alsın diyorum böyle böyle gidelim uygun mudur?
Ekle vs demedim arkadaşın bütçesi yetiyor RK75 e ? Ayrıca arada 390 TL fark var.

Hocam beğenmedim atmışsınız arada 500TL fark var Recep Baltaş'ındı sanırsam bir sözü vardı biraz daha ekle onu al bunu al tarzında bende size karşılık 1800TL ona vereceğine az daha eklesin Akko Fun 60 alsın diyorum böyle böyle gidelim uygun mudur?
Ya gitsin internet kafeden klavye çalsın daha ucuza patlar

Arkadaşlar bütçeyi çıkarabilirim fakat dediğim gibi Sinerji'den almaya biraz endişeliyim. Yoksa R75 almayı düşünüyordum diğer yerlerde de çok pahalı.

Arkadaşlar bütçeyi çıkarabilirim fakat dediğim gibi Sinerji'den almaya biraz endişeliyim. Yoksa R75 almayı düşünüyordum diğer yerlerde de çok pahalı.

Reis, kutuyu açarken videosunu çek, bir şey olursa zaten kanıtla paranı geri verirler, "yoh vermeyeceğiz" olursa suç duyurusunda bulunup paranı 5X yaparsın

K617 1300 RK75 1800 ayrıca biraz önceki mesajımın altındaki kısmıda okursanız sevinirim.
Ben bütçe arttırma gibi bir talepde bulunmadım arkadaşa kendi kafanda kurmuşsun. Ayrıca attığı link 1410 TL RK75 1799 TL. Attığın SS de baya boş yapmış arkadaş fikrimce.

Hocam bu arada R65 de alabilirsiniz küçük boyutlarda bakıyorsanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı