REDRAGON K617 FIZZ 928 TL'ye değer mi?

Gökberk Okçu

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Az önce N11'den bunu satın aldım dostlar, sizce fiyatına göre nasıldır? Hotswap özelliği nasıl işliyor, farklı marka bir switch takabiliyor muyuz istersek? Bir de bu klavyenin switch markasını bulamadım, bilen varsa söylerse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce N11'den bunu satın aldım dostlar, sizce fiyatına göre nasıldır? Hotswap özelliği nasıl işliyor, farklı marka bir switch takabiliyor muyuz istersek? Bir de bu klavyenin switch markasını bulamadım, bilen varsa söylerse çok sevinirim.
Switch markası ya jixian ya outemudur outemu hotswap soket olduğu için 3 pinde olsa her 3 pini desteklemiyor.

Amazon.com.tr Şiddetle Geeky GK65 öneririm. Alamıyorsan K617'yi al.

Hortlattığım için kusura bakmayın.Klavye elime ulaştı ve red switch olan modelin switch markası Redragon'un kendisiymiş.Zayıf aydınlatması ve hafif yay sesi haricinde kullanması çok keyifli bu da kısa bilgilendirme olsun. :)

Kanka daha yeni geldi sabah şu an. Yay sesi acayip geliyor çın çın iade edeceğim eğer çözümü yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka daha yeni geldi sabah şu an. Yay sesi acayip geliyor çın çın iade edeceğim eğer çözümü yoksa.
Reis beni rahatsız etmedi, sendeki hangi switch? Bahsettiklerimin dışında bir de klavyede yamukluk var, düz masada oynama yapıyor tuşa basarken ona gıcık oldum bayağı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı