Şu an 1500 bantlarında bu klavye ve cok hosuma gidiyor. Bana az cok dikkat cekici ozelliklerinden bahseder misiniz? Kronikleri mevcut mu? Bu fiyatta ne alabilirim? Baska önerileri bekliyorum. En fazla bütçe 1500.
Alınmaz. Kalitesiz ve yay sesi kronik.
Bunu alabilirsin:
bana goruntusu hos gelmiyor bu modelin. Baska var mi?Kronik yay sesi var switch kalitesi berbat.
bana goruntusu hos gelmiyor bu modelin. Baska var mi?
Anladim hocam varsa yinede onerebilir misin sen kronikleri ile birlikteBu fiyat bandinda cok secenek yok olanlarda kalitesiz modeller. R65 gibi bir nimet varken almamak hata olur, ileride keycaps degsitirebilirsin.
Anladim hocam varsa yinede onerebilir misin sen kronikleri ile birlikte
ya ben dierya klavyeyi çok beğenmistim suan hicbiryerde satisi yok bulabilecegim bir ywr var mı onu? Yoksa linkini attiginiza bakacagimDedigim gibi cok secenek yok zaten hocam. 3-4 secenek var en fazla. Biri K617 onunda yay sesi sorunu var hatta Redragon'un kendi switchlerini kullanan tum klavyelerde genel bir sorun bu, biri RK R65 biri Machenike K500-B87 ki stoklarda yok yoksa gayet iyi bir klavye, biriside RGB olmaması sorun olmazsa Aigo klavyeler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.