Redragon K617 Fizz alınır mı?

• Konuyu başlatan Squu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 230

Squu

Hectopat
Şu an 1500 bantlarında bu klavye ve cok hosuma gidiyor. Bana az cok dikkat cekici ozelliklerinden bahseder misiniz? Kronikleri mevcut mu? Bu fiyatta ne alabilirim? Baska önerileri bekliyorum. En fazla bütçe 1500.

Ben şu an kullanıyorum pek bir sıkıntısını görmedim ama biraz yay sesi geliyor. Aynı fiyata daha iyi klavyeler bulabilirsiniz.

Şu an 1500 bantlarında bu klavye ve cok hosuma gidiyor. Bana az cok dikkat cekici ozelliklerinden bahseder misiniz? Kronikleri mevcut mu? Bu fiyatta ne alabilirim? Baska önerileri bekliyorum. En fazla bütçe 1500.

Yay sesi sorunu vardı hatırladığım kadarı ile

Anladim hocam varsa yinede onerebilir misin sen kronikleri ile birlikte

Dedigim gibi cok secenek yok zaten hocam. 3-4 secenek var en fazla. Biri K617 onunda yay sesi sorunu var hatta Redragon'un kendi switchlerini kullanan tum klavyelerde genel bir sorun bu, biri RK R65 biri Machenike K500-B87 ki stoklarda yok yoksa gayet iyi bir klavye, biriside RGB olmaması sorun olmazsa Aigo klavyeler.

Dedigim gibi cok secenek yok zaten hocam. 3-4 secenek var en fazla. Biri K617 onunda yay sesi sorunu var hatta Redragon'un kendi switchlerini kullanan tum klavyelerde genel bir sorun bu, biri RK R65 biri Machenike K500-B87 ki stoklarda yok yoksa gayet iyi bir klavye, biriside RGB olmaması sorun olmazsa Aigo klavyeler.
ya ben dierya klavyeyi çok beğenmistim suan hicbiryerde satisi yok bulabilecegim bir ywr var mı onu? Yoksa linkini attiginiza bakacagim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı