Klavyeyi alma.
Switchler çok dandik, yazılımı berbat (makro atarsan, yada RGB'leri değiştirirsen , ve > tuşları basmıyor) RGB'si güçsüz.
Switchler çok dandik, yazılımı berbat (makro atarsan, ya da RGB'leri değiştirirsen, ve > tuşları basmıyor) RGB'si güçsüz.
Uzunluğu yeter muhtemelen, benim kasam da sağda, hatta kasanın arkasına takıyorum kabloyu ona rağmen yetiyor.Teşekkürler ama bu tür klavyeleein çoğunun kablo solda nasıl bağlayacağım.
Uzunluğu yeter muhtemelen, benim kasam da sağda, hatta kasanın arkasına takıyorum kabloyu ona rağmen yetiyor.
o klavye yerine bunu alın.![]()
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
Switchler çok dandik, yazılımı berbat (makro atarsan, ya da RGB'leri değiştirirsen, ve > tuşları basmıyor) RGB'si güçsüz.
Benim bildigim hot swap bir klavye bence switchlerini cok dert etmemek lazim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.