Redragon K617 Fizz klavye bilgisayarı açınca çalışmadı

1 yıldır kullanıyorum klavyeyi bin defa Caps Lock açıp kapatmışımdır bir kere bile orasında burasında ışık yandığını görmedim. Kaldı ki klavye çalışmıyor hocam yani inatla Caps Lock ışığı diyorsunuz.

Ya şimdi bir şey diyeceğim olmayacak aynı klavye bizde var diyoruz anlamıyor adam.

Dostum sana yalan borcum yok, hata ışığı diye bir şey yok bu üründe neden inatlaşmaya çalışıyorsun?
Arkadaşım klavye karşımda şu an. Caps Lock basıyorum sönen bir ışık yok. Fn+Esc yapıyorum 1-2, 2-3, 3-4, 3-5, 5-10, 10-20 olmuyor yani değişen bir şey yok. 1 yıldır kullandığım klavyede de bir kere caps lock ışığı yandığını görmedim.

Arkadaşım klavye karşımda şu an. Caps Lock basıyorum sönen bir ışık yok. Fn+Esc yapıyorum 1-2, 2-3, 3-4, 3-5, 5-10, 10-20 olmuyor yani değişen bir şey yok. 1 yıldır kullandığım klavyede de bir kere caps lock ışığı yandığını görmedim.
Tuşlar bozulduğu için ve capslock açık kaldığı için ışık yanıyor olabilir mi bunu hiç düşündünüz mü? İncehesap ile iletişime geçin, garanti konusunda yardımcı olsunlar size.

Bence de kanka arkadaşlarına ailene Allah sabır versin.

Vallahi sen sıkışırsın bir yerden sonra bu inatla. Benim herhalde sizi anlamadığımı falan düşündünüz klavye karşımda olmasa bu kadar inkar etmem. Dediğiniz her şeyi de denedim. 1 yıldır da kullanırım sürekli hocalara mail atmaktan elim her gün klavyeye de gidiyordu Caps Lock tuşuna da gider bir kere bile rast gelmedim Caps Lock ışığına videoda görene kadar.

Tuşlar bozulduğu için ve Caps Lock açık kaldığı için ışık yanıyor olabilir mi bunu hiç düşündünüz mü? İncehesap ile iletişime geçin, garanti konusunda yardımcı olsunlar size.

Hocam şu konuya yazılan her şeyi denedim reset tuşlarına farklı farklı sürelerde basılı tuttum tuşların switchlerini değiştirdim ama yok yani olmuyor hiçbir şey klavyede. Forum son çareydi gerisi İncehesap'la artık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı