Çözüldü Redragon K617 Fizz Red Switch klavyesinde switchleri çıkarmanın yöntemi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Subuta1

Decapat
Daha fazla  
Redragon K617 Fizz Red Switch klavye switch çıkartamıyorum. Farklı tuşlarda da denedim, hiçbirini fazla fazla güç uygulasam dahi çıkartamadım. Klavye hot-swap diye almıştım. ChatGPT kullanarak hot-swap olduğunu doğruladım. Kutusundan switch çıkartma aparatı da geldi ama switchler çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önce bir tarafı çıkartmayı deneseniz, çıkar gibi düşünüyorum. Deneyebilir misiniz?
Hocam eğer ki klavye eskiyse ve o switchi çalışmadığı için değiştiriyorsan bir makas yardımıyla zarar vermeden çıkartabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2551132

Böyle sivri uçlu, berber makası varsa. Tabii ki bu işlem riskli, zarar vereceğinizi düşünüyorsanız yapmayın.

Gerek yok hocam attığınız görseldeki gibi bir çıkartıcı aldım onunla deneyeceğim yarın ya da sonraki gün. Ama deneme yaparken switchin üst kısmını kırdım çalışıyor şu an Switch'e zarar gelmedi.

Gerek yok hocam attığınız görseldeki gibi bir çıkartıcı aldım onunla deneyeceğim yarın ya da sonraki gün. Ama deneme yaparken switchin üst kısmını kırdım çalışıyor şu an Switch'e zarar gelmedi.

Hocam dediğiniz gibi tek taraftan çıkartmaya çalıştım çıkartabildim ama aşırı zor çıkartmak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı