Nightkiller0
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar hocam çoğu yerde z11 önerildiği için onu aldım zaten aynı firmanın alt modeli, aynı ürünleri üretiyor sayılırlar. Laptop klavyesinden geçtiğim için zorlandım ama alışınca kaliteli ve güzel ürün. Herhangi bir sorun olduğunda veya ileride geliştirmek isterseniz switchlerini de değiştirebiliyorsunuz zaten. Ben renkli olmasını istediğim için RGB aldım daha memnunum ışık rengi sizin için önemli değilse Z11 sarı renk alın geçinBende Z11 almayı düşünüyorum yurt dışından almaya kalksam taksit yok ondan dolayı Trendyol'dan alacağım 1250TL ama tek renk oda sarı sence Z11 mi alayım Redragon K617 fizzmi ikisinin de fiyatı 1250TL uzun ömürlü istiyorum.
Bende Z11 almayı düşünüyorum yurt dışından almaya kalksam taksit yok ondan dolayı Trendyol'dan alacağım 1250TL ama tek renk oda sarı sence Z11 mi alayım Redragon K617 fizzmi ikisinin de fiyatı 1250TL uzun ömürlü istiyorum.
Bende Z11 almayı düşünüyorum yurt dışından almaya kalksam taksit yok ondan dolayı Trendyol'dan alacağım 1250TL ama tek renk oda sarı sence Z11 mi alayım Redragon K617 fizzmi ikisinin de fiyatı 1250TL uzun ömürlü istiyorum.