Redragon K617 vs HyperX Alloy Origins

Bütçe
2000

eutrias

Hectopat
Karşılaştırma saçma fakat Redragon alırsam 0 HyperX alırsam 2. el alacağım sizce hangisi?

Yani diğerini hiç bilmiyorum ama bende 617 var ve memnunum bayağı.

Karşılaştırma saçma fakat Redragon alırsam 0 HyperX alırsam 2. el alacağım sizce hangisi?

Redragon hot swap şimdi ileri düşünürsek HyperX 2. el alacağın için garantili bulman zor hadi buldun diyelim 1 senelik. 1 sene sonra switch sorun çıkardığında garanti de yoksa gidip başka bir firmadan destek alman gerekecek bu nedenle hot swap klavye tercih etmen lazım fakat SteelSeries diğerinden daha iyidir. Farklı modeller de bakabilirsin neden sadece ikisi?

Hocam red switch arıyorum ve pek öneri de bulamadım bu ikisini de beğendim.

HyperX'in KFG'si tam mı?

KFG?

K617 güzeldir sağlam klavyedir uzun yıllar götürür.

Hocam açıkçası bozulma ihtimalini hiç düşünmüyorum çünkü herkesin çok dandik dediği Gamepower ve Rampage ekipmanlar kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç sıkıntısını görmedim.

Hocam açıkçası bozulma ihtimalini hiç düşünmüyorum çünkü herkesin çok dandik dediği Gamepower ve Rampage ekipmanlar kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç sıkıntısını görmedim.

Klavyeler kolay bozulan şeyler değil zaten en fazla yaşayacağın switch ömrünü bitirir ki zor bir ihtimal veya switch arızalanır yerine başka switch takarsın K617 de bu özellik var ama SteelSeries elinde kalır gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…