klimalıaraba Picopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Low profile mekanik bir klavye arıyorum ve Türkiye'de maalesef sadece bu ikisini bulabildim. Sizce hangisini almalıyım? Fiyatları aynı 2000 TL. Redragon K618 horus. -Kablosuz kullanımı var. -Hotswap desteği var. -Outemu red düşük profilli mekanik anahtarlar. Corsair K60 Low profile. -Sadece kablolu. -Hotswap yok. -Cherry MX Low profile anahtarlar var. Hangisini alayım sizce? Aynı fiyattalar.
Low profile mekanik bir klavye arıyorum ve Türkiye'de maalesef sadece bu ikisini bulabildim. Sizce hangisini almalıyım? Fiyatları aynı 2000 TL. Redragon K618 horus. -Kablosuz kullanımı var. -Hotswap desteği var. -Outemu red düşük profilli mekanik anahtarlar. Corsair K60 Low profile. -Sadece kablolu. -Hotswap yok. -Cherry MX Low profile anahtarlar var. Hangisini alayım sizce? Aynı fiyattalar.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 12 Kasım 2024 #2 klimalıaraba dedi: Low profile mekanik bir klavye arıyorum ve Türkiye'de maalesef sadece bu ikisini bulabildim. Sizce hangisini almalıyım? Fiyatları aynı 2000 TL. Redragon K618 horus. -Kablosuz kullanımı var. -Hotswap desteği var. -Outemu red düşük profilli mekanik anahtarlar. Corsair K60 Low profile. -Sadece kablolu. -Hotswap yok. -Cherry MX Low profile anahtarlar var. Hangisini alayım sizce? Aynı fiyattalar. Genişletmek için tıkla... Switch olarak Cherry MX o Redragonun switchlerine bin basar fakat hotswap olma özelliği ve kablosuz kullanımdan dolayı Redragon derim.
klimalıaraba dedi: Low profile mekanik bir klavye arıyorum ve Türkiye'de maalesef sadece bu ikisini bulabildim. Sizce hangisini almalıyım? Fiyatları aynı 2000 TL. Redragon K618 horus. -Kablosuz kullanımı var. -Hotswap desteği var. -Outemu red düşük profilli mekanik anahtarlar. Corsair K60 Low profile. -Sadece kablolu. -Hotswap yok. -Cherry MX Low profile anahtarlar var. Hangisini alayım sizce? Aynı fiyattalar. Genişletmek için tıkla... Switch olarak Cherry MX o Redragonun switchlerine bin basar fakat hotswap olma özelliği ve kablosuz kullanımdan dolayı Redragon derim.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.765 Makaleler 1 Çözümler 17 12 Kasım 2024 #3 Switch kalitesi k60'ın daha iyi ancak dediğiniz gibi hotswap değil ve kablolu.