Redragon K630 vs Aigo A87

Bütçe
1000-2000

Ripper35

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bütçem 1000-2000 arası oyun oynayabileceğim derslerimi çalışabileceğim bir klavye arayışındayım. 2 klavye arasında kaldım. Redragon k630 ve Aigo a87. oyun olarak CS Valorant Minecraft ve hikayeli oyunları oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ikisi de değil.

2. el bir şekilde bulabilirseniz Aula F75.
bu konu hakkında bayağı bir konu okudum aula f75 i de çok gördüm fakat sıfırı çok pahalıya satılıyor sarı siteden de baktım ama oraya güvenemiyorum. Attığınız klavyeyi de görmüştüm fiyatı çok iyi ama almanca o yüzden bir sıkıntı çıkarır mı emin değilim. Driverı yok diye biliyorum ayrıca anti-ghosting özelliği de yok sanırsam. Sizce bu 3 klavyeden en mantıklısı sizin attığınız mı yoksa başka bir öneriniz var mı ona göre alacağım.

Açıkcası ben redragon seviyorum ve bu bütçede tavsiye ediyorum. Fakat çoğunluk yay sorunu yaşıyormuş redragonda ben yaşamadım ama yaşama şansı yüksek diyorlar. Bu bütçede alınacak klavyelerin zaten kusursuz olması beklenmez Havit bile alıp geçebilirsiniz.

Açıkcası ben redragon seviyorum ve bu bütçede tavsiye ediyorum. Fakat çoğunluk yay sorunu yaşıyormuş redragonda ben yaşamadım ama yaşama şansı yüksek diyorlar. Bu bütçede alınacak klavyelerin zaten kusursuz olması beklenmez Havit bile alıp geçebilirsiniz.
Anladım teşekkür ederim. Peki redragonun hangi modelini tavsiye edersiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı