Redragon K630 vs E-Yooso Z11 vs E-YOOSO 686

Bütçe
1400

halil465

Picopat
Daha fazla  
Sizce hangisi daha iyi. Mavi switch tercih ettiğim için Z11 ve Redragon K630 arasında kaldım.

Amazon vb tercih etmeme sebebim uzun kargo süresi vb nedenler.

E yooso Z686 kullanıyorum red switch güzel marka kaliteli yapıyorlar. Z11 metal kasa ve sizin aradığınız gibi blue switch olduğu için daha tercih edilebilir. Redragon da yay sesi var diye çok duymuştum.

Amazon Türkiye'den alırsanız hızlı geliyor hocam. Daha dün USB çoklayıcı aldım bugün MNG kargoda. Yarın muhtemel teslim edilecek gözüküyor.

Z11 yeni elime geldi kötü bir klavye değil. Tatmin edici seviyede. Aydınlatma modları dolu dolu. Bana gelende mavi switch olması gerekiyordu beyaz gelmiş ama.

Teşekkür ederim

Z11 yeni elime geldi kötü bir klavye değil. Tatmin edici seviyede. Aydınlatma modları dolu dolu. Bana gelende mavi switch olması gerekiyordu beyaz gelmiş ama.Eki Görüntüle 2262946Eki Görüntüle 2262949
ürünü nereden aldın acaba?

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim

Dierya DK61SE için düşünceniz neler?​

redragon k630 almayı düşünüyorum.Z11 için adresime gönderim yapılmıyor.Z686 ve ak680 red switch olduğu için istemiyorum.redragon k630 alınır mı sence?

redragon k630 almayı düşünüyorum.Z11 için adresime gönderim yapılmıyor.Z686 ve ak680 red switch olduğu için istemiyorum.redragon k630 alınır mı sence?
%60 klavye şart değilse Z94 öneririm.

Ben dahil Z modellerinden alan herkes ileride yay sıkıntısı çekecek, dün yanlışlıkla bir switchini kırdım yayında gram lube yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…