EkerBiçer Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 963 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #11 EmirHene dedi: Hayır hocam Outemu MX switchlerini kullanmışlar. Genişletmek için tıkla... Olsun outemu da kaliteli
EmirHene dedi: Hayır hocam Outemu MX switchlerini kullanmışlar. Genişletmek için tıkla... Olsun outemu da kaliteli
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.416 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #12 EkerBiçer dedi: Olsun Outemu da kaliteli Genişletmek için tıkla... Gaote switchleri kaliteli sayılabilir MX switchleri çöpten ibaret deniliyor şu anda. Son düzenleme: 23 Şubat 2025
EkerBiçer dedi: Olsun Outemu da kaliteli Genişletmek için tıkla... Gaote switchleri kaliteli sayılabilir MX switchleri çöpten ibaret deniliyor şu anda.
EkerBiçer Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 963 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #13 EmirHene dedi: MX switchleri kaliteli sayılabilir gaote switchleri çöpten ibaret deniliyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam
EmirHene dedi: MX switchleri kaliteli sayılabilir gaote switchleri çöpten ibaret deniliyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam
ArthurMorganKiral Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 310 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #14 EmirHene dedi: MX switchleri kaliteli sayılabilir gaote switchleri çöpten ibaret deniliyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Outemu klavye alınırken dikkat edilmesi gerekenler hocam bu konuda tam tersi olarak söylenmiş. MX sorunlu gaote sorunsuz denmiş.
EmirHene dedi: MX switchleri kaliteli sayılabilir gaote switchleri çöpten ibaret deniliyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Outemu klavye alınırken dikkat edilmesi gerekenler hocam bu konuda tam tersi olarak söylenmiş. MX sorunlu gaote sorunsuz denmiş.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.416 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #15 ArthurMorganKiral dedi: Outemu klavye alınırken dikkat edilmesi gerekenler hocam bu konuda tam tersi olarak söylenmiş. MX sorunlu gaote sorunsuz denmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam kusuruma bakmayın MX ile Gaotenin görüntüsünü karıştırmışım hocamın dediği gibi bu modelde gaote kullanılıyor, düzelttim yazdıklarımı.
ArthurMorganKiral dedi: Outemu klavye alınırken dikkat edilmesi gerekenler hocam bu konuda tam tersi olarak söylenmiş. MX sorunlu gaote sorunsuz denmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam kusuruma bakmayın MX ile Gaotenin görüntüsünü karıştırmışım hocamın dediği gibi bu modelde gaote kullanılıyor, düzelttim yazdıklarımı.
ArthurMorganKiral Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 310 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #16 EmirHene dedi: Hocam kusuruma bakmayın MX ile gaotenin görüntüsünü karıştırmışım hocamın dediği gibi bu modelde gaote kullanılıyor, düzelttim yazdıklarımı. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun gaote olduğunu öğrenince rahatladım.
EmirHene dedi: Hocam kusuruma bakmayın MX ile gaotenin görüntüsünü karıştırmışım hocamın dediği gibi bu modelde gaote kullanılıyor, düzelttim yazdıklarımı. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun gaote olduğunu öğrenince rahatladım.