Redragon K630W vs K617 Fizz

polanchezz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, hazırda red switch bir klavyeye sahibim, şu anda mavi switch mümkünse hotswap özellikli klavye arıyorum. Büyük klavye istemiyorum %60 benim için yeterli olacaktır. Başlıkta belirttiğim ürünler alınır mı? Tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün var mıdır?

Arkadaşlar, hazırda red switch bir klavyeye sahibim, şu anda mavi switch mümkünse hotswap özellikli klavye arıyorum. Büyük klavye istemiyorum %60 benim için yeterli olacaktır. Başlıkta belirttiğim ürünler alınır mı? Tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün var mıdır?

Fiyat olarak K630 bandında veya ucuza daha iyi bir şey bulunmaz. Blue switch olursa K617 yerine K630 daha iyi olur. Üstüne bakılabilir bütçe olarak.

K630 uzun kullanımda sorun çıkartır mı bilginiz var mı hocam?

Piyasadaki en az sorun çıkaran markalardan birisi Redragon. Düşük bütçelerde direkt alınır bence genel olarak ürünlerinin yorumlarına bakarsan sorun yaşayan sayısı çok az. Ayrıca hotswap su falan dökme, vurma sorun olmaz.

Teşekkürler
Piyasadaki en az sorun çıkaran markalardan birisi Redragon. Düşük bütçelerde direkt alınır bence genel olarak ürünlerinin yorumlarına bakarsan sorun yaşayan sayısı çok az. Ayrıca hotswap su falan dökme, vurma sorun olmaz.
K617 Fizz kullanıyorum bir süredir bayağı memnunum.
Sanmıyorum bir sorun olacağını hocam. Normal bir şekilde kullanırsanız yani uzun süre götürür. En fazla birkaç switch bozulur zamanla, onları da değiştirirsin zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı