Redragon K673 Ucal Pro alınır mı?

Bütçe
2000

gaziwwq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu an hâlihazırda Redragon K617 kullanıyorum. Klavyenin boyutundan dolayı pek memnun değilim, ilk defa %60 klavye kullanıyorum ve uzun süredir alışamadım. Bu aralar Redragon'un K673 Ucal Pro klavyesini gördüm. Wireless, görüntüsü vs. çok beğendim, artı olarak F kombinasyonu ve ok tuşları da bulunuyor. Sizce bu fiyata K673 alınır mı? Redragon K673 Ucal Pro

2.250₺

2.300₺

2.500₺

Bütçe artabilirse Mchose modellerine de bakılabilir. Bence switch tercihine göre F75'i alıp geçebilirsin.

Bütçem MCHOSE G75 Pro için çıkmaz, önerdiğiniz Epomaker F75 bildiğimiz F75 mi, bir farkı var mı? Ve ek olarak şu ana kadar Parolapara vs kullanmadım oradan indirim kullanabilir miyim?

Bütçem MCHOSE G75 Pro için çıkmaz, önerdiğiniz Epomaker F75 bildiğimiz F75 mi, bir farkı var mı? Ve ek olarak şu ana kadar Parolapara vs kullanmadım oradan indirim kullanabilir miyim?

Hala var ise kullanabilirsin, Aula F75 evet Temu'da satılan Aula F75.

G75 Pro al geç. F75 2500 TL etmez. Parolapara vs. kullan bu bütçede G75den iyisi yok.
Bütçe çıkmıyorsa :

G75 Pro al geç. F75 2500 TL etmez. Parolapara vs. kullan bu bütçede G75'ten iyisi yok.
Bütçe çıkmıyorsa:

G75 stok yokken Aula düşünülebilir, Aula haterliği yapmayın.
@gaziwwq buradan alabilirsin, kupon ile falan daha ucuza gelir satıcı yine gaming.gen.tr MCHOSE G75 Pro Black %75 Cabbage Tofu v3 Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-5)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı