Redragon klavye alınır mı?

  • Konuyu başlatan _null
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 2B
Bütçe
1300-1500
Hem ben hem de arkadşaım rahatlıkla kullanıyoruz. Kablolu modda hiç bir sıkıntı yok ama Usb alıcılı moddayken sanırım raporlama hızı tam olması gereken performansı vermiyor diye düşünüyorum ya da benim ilk USB alıcılı kullanma deneyimim olduğundan farklı geliyordur. O nedenle gün içinde Bluetooth, oyun esnasında da kablolu olarak kullanıyorum. Gayet de rahatım.
Hala memnun musunuz hocam ? Ayrıca Redragon K617 modeli hakkında bilginiz varsa yardım eder misiniz ? Ziyoulang T60 kötüleniyor mesela onu da almayı düşünüyorum.
 
Hala memnun musunuz hocam ? Ayrıca Redragon K617 modeli hakkında bilginiz varsa yardım eder misiniz ? Ziyoulang T60 kötüleniyor mesela onu da almayı düşünüyorum.
K617 ile T60 arasında dağlar kadar fark var desek yanlış olmaz. 8 ay T60 kullandım ve hiçbir şekilde rahat edemedim switchleri de kötüydü şahsen. K617 hotswap olduğu için çok daha avantajlı.
 
Kaç yıl kullandınız hocam K617'yi ?
K617 kullanmadım ama nasıl bir şey olduğu biliyorum arkadaşımda mevcuttu hissiyat olarak kötü denemez. Onun yerine E Yooso Z11 tercih ederdim şahsen. T60'dan sonra Ajazz AK33 kullandım o da sarmadı şuan aktif olarak Akko 5087B ve 5108B kullanmaktayım tavsiye ederim.
 
Yani alınır diyorsunuz. E-yooso Z11'e bende baktım hocam ama ışıklandırması düz sarı vesaire olduğu için pek ısınamadım.
Hocam siz bence yanlış anlamayın ama kendinizi kandırmak için uğraşıyorsunuz, K617'yi almak için sebep arıyorsunuz, tarafsız bir şekilde bakmanız en doğrusu, bende sizin gibi yaptım zamanında ve pişman oldum. K617 kullanıyorum ve önermiyorum, almayın, üzer. Bana da zamanında önerdiler, RGB var dediler, hotswappable dediler, sağlam dediler inandım aldım, almaz olaydım. RGB zaten çok güçsüz o ayrı konuda RGB'sini yazılımından kontrol ediyorum '','' ve ''<>'' tuşları çalışmıyor, switchler çok kalitesiz, yay sesi gelip duruyor, hiç smooth değiller vs. vs. Tabii bu fiyata pek bir şey beklemezsiniz ama kendi vaad ettiği bir özelliği kullanınca tuşlarının çalışmamasını da beklemezsiniz. Çok istiyorsanız alın görün. RGB'li düzgün bir klavye istiyorsanız bütçeyi arttırın ya da alın pişman olun.
 
Hocam siz bence yanlış anlamayın ama kendinizi kandırmak için uğraşıyorsunuz, K617'yi almak için sebep arıyorsunuz, tarafsız bir şekilde bakmanız en doğrusu. Ben K617 kullanıyorum ve önermiyorum, almayın, üzer. Bana da zamanında önerdiler, RGB var dediler, hotswappable dediler, sağlam dediler inandım aldım, almaz olaydım. RGB zaten çok güçsüz o ayrı konuda RGB'sini yazılımından kontrol ediyorum '','' ve ''<>'' tuşları çalışmıyor, switchler çok kalitesiz, yay sesi gelip duruyor, hiç smooth değiller vs. vs. Tabii bu fiyata pek bir şey beklemezsiniz ama kendi vaad ettiği bir özelliği kullanınca tuşlarının çalışmamasını da beklemezsiniz. Çok istiyorsanız alın görün. RGB'li düzgün bir klavye istiyorsanız bütçeyi arttırın ya da alın pişman olun.
E-yooso önerir misiniz ?
 

Geri
Yukarı