Redragon klavye tercihi

Makaleler
4
@FantastikTürk seni çok meşgul ettim ama sonuca bağlanamadım.
Redragon'un k serisinden hangi klavyesi alınmalı?
Bana başta K568 daha yakın geliyordu fakat sanırım K553 daha iyi. Hangisini almalıyım? Membrandan vazgeçtim.
Bir de bu var fakat Monster olduğu için ön yargım var. Bu nasıl?
@enonertetanem.
Ayrıca bu da var. Eper alırsam kulaklığım ile takım olacak.

Son düzenleme:
Eğer seçenekleriniz arasında Redragon'lar da varsa HyperX Alloy Core'u tavsiye etmiyorum.

Size daha önce de defalarca yazmıştım. Bir defa daha açıklıyorum.

Eğer Numpad olmazsa olmaz diyorsanız K551'den başka seçeneğiniz yok zaten.

Numpad zorunlu değil diyorsanız, RGB istiyorsanız ve bütçeniz varsa K553 en iyi tercih olacaktır.

Ancak bütçeniz kısıtlıysa, RGB de olmazsa olmazınız değilse K552'yi öneririm.

Eğer hem bütçeniz kısıtlı hem de RGB istiyorsanız K568 alabilirsiniz. Ancak K568 yerine K552 tercih etmek daha mantıklı olacaktır zira K552 daha iyi bir model.

Eğer seçenekleriniz arasında Redragon'lar da varsa HyperX alloy Core'u tavsiye etmiyorum.

Size daha önce de defalarca yazmıştım. Bir defa daha açıklıyorum.

Eğer numpad olmazsa olmaz diyorsanız K551'den başka seçeneğiniz yok zaten.

Numpad zorunlu değil diyorsanız, RGB istiyorsanız ve bütçeniz varsa K553 en iyi tercih olacaktır.

Ancak bütçeniz kısıtlıysa, RGB'de olmazsa olmazınız değilse K552'yi öneririm.

Eğer hem bütçeniz kısıtlı hem de RGB istiyorsanız K568 alabilirsiniz. Ancak K568 yerine K552 tercih etmek daha mantıklı olacaktır zira K552 daha iyi bir model.

Teşekkürler o zaman k553.
Klavyede Blue Switch var hepsini kırmızı Switch ile kendim değiştirebilir miyim? Zaten HyperX alloy Core RGB Membrane'da RGB ışık açıkken ses geliyormuş.
Redragon mouselar nasıl?
Redragon K553'de küçük, ince bir bilek desteği mi bulunuyor?
Redragon K553'de renk değiştirme tuşu ne?

Hepsini kendin değişebilirsin ama 2 tane K553 parasına mâl olur. Onun yerine gidip Cherry MX Switch Corsair, HyperX klavye alabilirsin.

Redragon Mouse'leri hakkında bir bilgim yok.

K553'de bilek desteği yok.

Renk değiştirme tuşları klavyenin kendi içerisinden çıkan kağıtta yazıyor. Hepsi.

Hepsini kendin değişebilirsin ama 2 tane K553 parasına mâl olur. Onun yerine gidip Cherry MX Switch Corsair, HyperX klavye alabilirsin.

Redragon Mouse'leri hakkında bir bilgim yok.

Renk değiştirme tuşları klavyenin kendi içerisinden çıkan kağıtta yazıyor. Hepsi.

Teşekkürler.
O zaman W, A, S, D, Shift, enter, F, CTRL tuşlarını değiştirsem yeter sanırım. Değiştireceğim de kesin değil belki ev halkı rahatsız olur diye.

20201120_220402.png

Alttaki şey nedir? Parmak desteği mi? Dalga geçmiyorum, öyle duruyor. Parmağın biraz daha yüksekte durmasını mı sağlıyor?

Son düzenleme:
Alttaki şeyden kastınızı anlamadım ama tuştan sonraki kısa metal kısmı kastediyorsanız herhangi bir özelliği yok. Eliniz oradan çok daha yukarıda kalıyor, oraya değmiyor. Yani bilek desteği VS. değil.

Alttaki şeyden kastınızı anlamadım ama tuştan sonraki kısa metal kısmı kastediyorsanız herhangi bir özelliği yok. Eliniz oradan çok daha yukarıda kalıyor, oraya değmiyor. Yani bilek desteği VS. değil.

Teşekkürler.
Aklıma geldi de klavyede gamemode var mı? Windows tuşunun kilitlenmesi falan falan.

Son düzenleme:
Hocam bu soruyu daha önce sormuştum sanırım, sakıncası yoksa tekrar sormak istiyorum. Blue Switch ses olarak nasıl? Başınızı ağrıtıyor mu? Aileniz ile yaşıyorsanız eğer ev halkı rahatsız oluyor mu? Türkiye'de doğru düzgün TKL klavye yok, olanlar da Blue switch. Hem Red switch hem de %60 istediğim için Çin'den Royal Kludge RK61 almayı düşündüm. Eğer Blue switch sesi rahatsız edici değilse K553 alacağım. Sizi rahatsız ettim, kusura bakmayın.

@Optikiyaza Var. FN + Windows tuşu ile Windows tuşunu kilitliyor ki yanlışlıkla oyunu alta almayasınız diye.

@hadwiger Evet sormuştunuz. Daha önce de dediğim gibi çok yüksek bir sesi var. Benim evimin duvarları pirket değil, örme "beton". Buna rağmen 3 oda ötedeki insan gece ben yazarken rahatsız oluyor. Ben çoğunlukla kulaklık + ses kullandığımdan anlamıyorum (Kulaklığımın yalıtımı bayağı iyi) ama daha önce de dediğim gibi; eğer sessiz bir ortamda kullanmanız gerekiyorsa ve diğerlerini rahatsız etmek istemiyorsanız, siz de klavye sesinden hoşlanmıyorsanız kesinlikle Blue Switch'ten uzak durun.

Çevremdekileri bilmem ama benim için hava hoş :D Klavye sesini pek takmıyorum. Dediğim gibi rahatsız edeceği zaman da kulaklığımı kullandığımdan sorun olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı