Redragon klavye ve fare seti alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
MSI Clutch GM11 alabilirsin. Bir yıla aşkın süredir kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı. Onun haricide 200 TL'ye güzel bir klavye olduğunu düşünmemekteyim. Bir de setin linkini sanırım koymayı unutmuşsunuz.

MSI Clutch GM11 alabilirsin. Bir yıla aşkın süredir kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı. Onun haricide 200 TL'ye güzel bir klavye olduğunu düşünmemekteyim. Bir de setin linkini sanırım koymayı unutmuşsunuz.
Şimdi koydum. Bakar mısın?

Klasik kablolu ofis klavye mouse al.
Şimdilik bu attığım linkteki nasıl olur? Evde ofis klavyesi ve trust mouse var fakat cidden rezaletler. Hatta Klavyenin içinde 21 adet yeni bakteri türü bile olabilir temizlemem lazım.

Bu farenin malzeme kalitesi, sensörü vs nasıldır?

Redragon kötü bir marka değildir lakin en giriş seviye ürünleri. Ben yine idare etmesi için alınabileceğini düşünüyorum. Bu bütçede yalnızca klavye veya yalnızca fare bulunabiliyor.

Veya şöyle bir şey de alabilirsiniz;

Redragon kötü bir marka değildir lakin en giriş seviye ürünleri. Ben yine idare etmesi için alınabileceğini düşünüyorum. Bu bütçede yalnızca klavye veya yalnızca fare bulunabiliyor.
Aynen bunun için sordum yoksa corsair katar pro vs alacaktımda fena zam yemiş. Kısacası 1 yıl para toplayana kadar idare eder mi ne diyorsunuz?

Veya şöyle bir şey de alabilirsiniz;
Bu ikili olabilir evet. Mouse çok sıkıntı yaratır mı? Çok hızlı çevirince sensör arada tepki vermiyor. Böyle bir şey meydana gelir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı