Redragon kulaklık alınır mı?

Bu kablosuz kulaklık iyi diyorsanız vereceğim siparişi bu fiyata kablolu olan kulaklıklardan daha iyise veriyorum hocam sağ olun.

Bende Bluetooth yok masaüstü bilgisayarda oyun oynuyorum yinede kablosuz bağlayabilir miyim?
USB doungle ı var, masaüstüne bağlarsın. Kablosuz bir ürünü kablolu ile karşılaştırmak ne kadar doğru bilemem ama 1600 lira başlangıç seviyesi bir bütçe. Yani o paraya alacağın kablolu bir kulaklık uçurmaz seni.

USB doungle ı var, masaüstüne bağlarsın. Kablosuz bir ürünü kablolu ile karşılaştırmak ne kadar doğru bilemem ama 1600 lira başlangıç seviyesi bir bütçe. Yani o paraya alacağın kablolu bir kulaklık uçurmaz seni.

Razer BlackShark V2 X daha tatmin edici olur mu bu kulaklıktan sizce?

Ya internette biraz daha gezindim bu fiyata hiçbir kablosuz kulaklık önermiyorlar vallahi H2002P'ya da D modellerini de alabilirim ya çok kararsız kaldım.
H2039BG kullandığım için önerdim. Hala da kullanıyorum.

Kullanmayanların almayın demesi normal, önyargı var. Al dene, beğenmez isen iade edersin sorun yok hocam.

H2039BG kullandığım için önerdim. Hala da kullanıyorum.

Kullanmayanların almayın demesi normal, ön yargı var. Al dene, beğenmez isen iade edersin sorun yok hocam.

Anladım hocam doğru diyorsunuz ben şu an H2039BG diğeri arasında kaldım. Kararı vereceğim en yakın zamanda ilgilendiğiniz için sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı