Redragon Kumara vs Royal kludge G87

Blue/Green switch kadar ses çıkartmaz. Ayrıca sesi daha toktur.

Purple switch ses testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Green switch ses testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine fazlaymış ya. Sanırım G87 alacağım.

TTC Red Switch bakabilirsiniz.
Switchlerini denedim, iyi bir hissiyat alamadım. Yay sesi mevcut, sürtünmeli bir switche sahip.

Şu an bütçem 600 hocam. Zorlayıp almayı düşünüyordum fakat ekstradan 500 tl vermeye değeceğini düşünmüyorum şu an. 600 bile fazla. Redragon kumara, G87 ve Bloody B640 arasından seçim yapacağım muhtemelen.
Aralarındaki en iyi switchlere G87 sahip.

Şu an bütçem 600 hocam. Zorlayıp almayı düşünüyordum fakat ekstradan 500 tl vermeye değeceğini düşünmüyorum şu an. 600 bile fazla. Redragon kumara, G87 ve Bloody B640 arasından seçim yapacağım muhtemelen.
Zorlayıp K68 almaya kalkıştığın için onları önerdim. 600 liraya G87'den başka klavye alınmaz.
Gateron switchli klavyelere de bakabilirsiniz. Ancak RK switchler işinizi görür.
Switchlerini denedim, iyi bir hissiyat alamadım. Yay sesi mevcut, sürtünmeli bir switche sahip.
TTC Redler piyassaadaki en f/p switchlerden biri.
Arkasından RK switchler geliyor zaten.

Bahsettiğiniz problem daha çok keycapslerle alakalı durum. ABS yerine PBT tuş takımı alırsanız problem bir nebze çöüzlür.

Şu an bütçem 600 hocam. Zorlayıp almayı düşünüyordum fakat ekstradan 500 TL vermeye değeceğini düşünmüyorum şu an. 600 bile fazla. Redragon Kumara, G87 ve Bloody B640 arasından seçim yapacağım muhtemelen.

Hocam G87'yi aldınız mı? Aldıysanız öneriyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı