Redragon M910 alınır mı?

Bütçe
200 ₺

MatAmoi

Decapat
Daha fazla  
Amazon'da şu an 200 ₺ fiyatı var ve verebileceğim maksimum para bu kadar. P3327 sensör kullanıldığı söyleniyor, bu fiyata bu sensör iyi midir yoksa başka bir ürün önerir misiniz?
Bir de bütçemi aşıyor ama HyperX PulseFire Core önerir misiniz?

200TL'ye PWM 3327 alınmaz.

Daha önce 2 Logitech mouse kullandım ikisi de beni pişman etti. G300s daha ilk senesinde çift tıklamaya başladı garantiye verdim geldi 3 ay sonra yine bozuldu. Kablosuz aldım 6.ayda bağlantı kopmaya başladı scroll tuşu bozuldu. Logitech istemiyorum o yüzden ama tavsiye için teşekkür ederim.

Daha önce 2 Logitech mouse kullandım ikisi de beni pişman etti. G300s daha ilk senesinde çift tıklamaya başladı garantiye verdim geldi 3 ay sonra yine bozuldu. Kablosuz aldım 6.ayda bağlantı kopmaya başladı scroll tuşu bozuldu. Logitech istemiyorum o yüzden ama tavsiye için teşekkür ederim.

G300S başlı başına kronik sorunlu mouse zaten, ama bu mouse ile ilgili daha şikayet görmedim

G300s başlı başına kronik sorunlu mouse zaten, ama bu mouse ile ilgili daha şikayet görmedim.

Ben bunda da gördüm. Scroll tuşu ile çift tıklama sıkıntısı yaşayanlar var. Evet Logitech teknolojisi ve fiyatı ile büyülüyor ama özellikle uygun fiyatlı ürünlerinde sürekli problem yaşanıyor. Ses sistemini de Logitech almıştım onun ömrü de sadece 2 yıl oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı