Elektronik Redragon Switch ve Outemu Switch 50 Adet 34 TL + Vergi

3 pin 5 pin diye modeller var. Z11 3 pin PCB kullanıyor dolayısıyla 3pin switch almanız gerekyıor.
teşekkürler hangi renk tavsiye edersiniz outemu da stok var şuanda kırmızı kullanıyorum farklı renkleride merak ediyorum mavi çok rahatsız eder diye düşünüyorum kulağa hangisi daha hoş gelir

teşekkürler hangi renk tavsiye edersiniz outemu da stok var şuanda kırmızı kullanıyorum farklı renkleride merak ediyorum mavi çok rahatsız eder diye düşünüyorum kulağa hangisi daha hoş gelir
Ben de red kullanıyorum, sesten çok hissiyat bazlı düşünerek tactile bir switche geçmek istedim. Brown veya purple en yakın seçenekler, incelemelere bakıp seçebilirsiniz.

Ben de red kullanıyorum, sesten çok hissiyat bazlı düşünerek tactile bir switche geçmek istedim. Brown veya purple en yakın seçenekler, incelemelere bakıp seçebilirsiniz.
hocam bunlardan bir tane alacaktım e yooso z87 300 tl düşmüş mavi switch hemen kaptım geçen günde mucai 61 almıştım oda yolda bir yemek parası diye alıyorum ihtiyacım yok ama ne olacak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı