Hocam klavye geldi. Model olarak klavyenin altında k551rgb-uk yazıyor bu bir problem midir?Düzgün okumuyorsunuz diye tekrar belirtiyorum. Buyrun :
Buna benzer soruları defalarca inceleme konumda sordunuz. İncelememde özellikle belirtmiştim halbuki. Düzgün okumuyorsunuz.
Fotoğrafını atabilir misiniz?
Evet iyi denk gelmiş o halde shift tuşuna da zamanla alışırım umarımSize gelen versiyon Türkçe Q. Ve evet, soldaki Shift tuşu Türkçe Q dizilimde küçük.
Üstelik size gelen farklı aydınlatmaya sahip olan model. Farklı derken, iyi anlamda. Normalde mor, turuncu, sarı tarzı renkler belli olmayacak kadar az. Şanslısınız galibaBen de o aydınlatmadan istemiştim ancak benim K553'üm öyle değil
Yine de Numpad'siz versiyon aldığım için mutluyum. Faremin alanını kısıtlamak istemiyordum.
Valla inşallah öyledir eğer öyleyse herkes için iyi olur. Ben de alırken aydınlatma konusunda farkında değildim.Açıkcası ben Shift tuşundan hiç rahatsızlık duymadım. Hatta siz söyleyene kadar fark etmemiştim bile
Acaba Türkiye'deki bütün K551'ler aynı aydınlatmaya mı sahip yoksa UK versiyonu mu öyle? Ne yerli ne yabancı bir şey bulamadım bu aydınlatma konusu hakkında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.