Öyle bir şey yapmak mümkün ancak 5 pinden ikisini kirmaniz gerekiyor.
Switchleriniz ve pcbniz farkli parcalar Akko V3 alirsiniz sonra caniniz isterse baska klavyeye swaplarsiniz.
Ancak bana sorarsaniz simdilik foam mod ile kullanin öyle Akko kadar olmasa da az cok iyi bir ses elde edebilirsiniz. Switchler bozulmaya baslayinca da swap yaparsiniz veya bütçeniz el veriyorsa yeni bir klavye alirsiniz.
Internetde switch degisimi olmadan foammodla ses testi videoları var ancak yine de isterseniz daha önce foam modladigim Fizz'in sesini atabilirim.
Ayrica evet outemu switch kullaniyor [+] olduğu icin + olanlar kadar kötü olmasada kullanim süresince bazi tuslarin hafifden yay sesini hissetmeye baslamistim.
Param var derseniz ikinci elden 1.5 civarina bir tane F75 alip pudding keycap takin ve keyfinize bakin.