Vallahi çıkartıyorum bazen doğru açıda yaparsam hiç sorun olmuyor.
K530 Pro kullanıyorum, sizinkinin kablosuz versiyonu.Ben Fizz modelinde çıkartmaya çalıştığımda hiçbir işe yaramamıştı sadece switchleri parçalamıştım ve aynı sorunu yaşayan başkalarınıda görmüştüm. Modeliniz farklıysa ondan olabilir veya belki de benim beceriksizliğime gelmiştir başka switch çıkartıcılarda sorun yaşamadım.
Peki Akko V3 Pro switch almaya değer mi bu klavyeye takmak için?
Hocam Red swtich alacağım. Çok mu kötü klavye?
Hayır. Bence oyun kalitesini etkisi az. İyi bir faren varsa gerisi boş.
Diğeri kenardan veriyor. Red 3 pin de 5 pinde oluyor sitesinde öyle yazıyor.
Kahverengi al redde geri bildirim yok düz dür. Kötü değil sen millete bakma ben sürekli elimin altında tepkisi de basma aralığımda sağlamlığı da 10 numara. Ben anahtar değiştirmeye hiç ihtiyac duymadım yoksa elimde siyah anahtar da var. Gayet kaliteli 2 yıldır ilk günkü performasın da.
Artı auro 75 çok abartılıyor. Bizim miller her şeyi abartmayı sever.
Ama 1800 fiyat vermekten SE 1000TL A75 almak mantıklı.
Tuş ışıkları geçirgen Redragon daha güzel ambiyansı var. Diğeri kenardan veriyor.
Hocam brown switch daha mı iyi?Hayır. Bence oyun kalitesini etkisi az. İyi bir faren varsa gerisi boş. Ortalama her klavye yeterli gelir.
Kahverengi al redde geri bildirim yok düz dür. Kötü değil sen millete bakma ben sürekli elimin altında tepkisi de basma aralığımda sağlamlığı da 10 numara. Ben anahtar değiştirmeye hiç ihtiyac duymadım yoksa elimde siyah anahtar da var. Gayet kaliteli 2 yıldır ilk günkü performasın da. Artı auro 75 çok abartılıyor. Bizim miller her şeyi abartmayı sever. Tuş ışıkları geçirgen Redragon daha güzel ambiyansı var. Diğeri kenardan veriyor. Red 3 pin de 5 pinde oluyor sitesinde öyle yazıyor. Ama 1800 fiyat vermekten SE 1000TL A75 almak mantıklı.
Kablosuz klavye özelliği olmasa Logitech G413 SE TKL 920-010564 Aydınlatmalı Türkçe Q Tactile Switch Mekanik Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri alır kullanırdım.
Logitech G410 Atlas Spectrum Gaming Klavye QWERTY (Russian/UK) - 920-007752 (T17189) - idefix
Logitech G410 Atlas Spectrum Gaming Klavye QWERTY (Russian/UK) - 920-007752 (T17189) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Klavye ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Hocam red swittch mi var sizce? Sesi güzel mi redragonun?Klavyenin Rapid trigger olmadığı sürece pek de bir oyun etkisi olmaz zaten.
Maksat keyifli bir yazim sunup ses olarak hosnut tutmasidir.
Konu ilk açıldığında model belirtilmediği için baska modele istinaden yorum yaptım satıcı 3/5pin yazdigi icin alip sonrasında 3pin olduğunu görünce swap işinden vazgecmistim. Ama 530 modeli 5pin olmasi gerekiyor. Direkt marka olarak sorulduğu için ve baska ürüne istinaden yorum yapmanin neresi yanlış?
Sende nasıl bilmiyorum ancak klavye benim kullanimimda (fazlasiyla yazi yazan biriyim. Gerci yine de milyonlarca basim yapmamistirim herhalde.) Daha 3.ayinda yay sesleri vermeye baslamisti.
Ayrica Outemu gibi piyasadaki en dandik switchlerden birini nasıl bu kadar övmeyi basardiniz cidden anlamadim. Size güzel denk gelmis olsa bile piyasadaki Outemu'larin kalitesini herkes biliyor.
Isin daha komigide Outemu överken neredeyse AK820 seviyesindeki bir klavyeye overrated demeniz.
1K F75 kaldiysa lütfen bana da 3 4 tane alın Aula F75 stoklari tükendiği için al-sat yapanlardan 1.5k civarına almasi gerekiyor. Ha 2K olsa Redragon yerine yine alınır orasi ayri konu.
Simdi o fiyata Outemu'dan ne bekliyorsun diyen olabilir. Evet normal şartlarda bir şey beklemiyorum fiyatina gore ürün ancak ikinci elde uyguna onlarca F75 dolmusken gidipde Redragon önermek kasapliktir. Milleti fanboyluk yapip yanlış yonlendirmeyin.
Yazınız boyunca size hak verdiğim tek konu bu ancak 450TL*'ye pudding keycap alip çok daha güzel bir isik görünümüyle bu sorunda çözülebiliyor.
Hocam brown switch daha mı iyi?
Hocam red swittch mi var sizce? Sesi güzel mi Redragon'un?
Hocam sesini paylaşır mısınız? Yardımcı olursanız sevinirim. Almayı düşünüyorum, değer mi? Brown switch bu mu?Hissiyat isterseniz brown daha iyidir redden farki basarken algilama noktasina geldiginizde ses çıkarır ancak bu ses mavi kadar belirgin değildir.
Bendeki red switch modeli. Isterseniz sesini de paylasirim. Daha iyi bir ses istiyorsaniz aldıktan sonra icine eva ya da pamuk koyabilirsiniz.
Redragon Switch karsilastirmasi
Sesi buradakiyle ayni olmaz keycap farki var ve bu switchler low profile ancak fikir edinmenize yardimci olur.
Hocam sesini paylaşır mısınız? Yardımcı olursanız sevinirim. Almayı düşünüyorum, değer mi? Brown switch bu mu?
Bluetooth sıkıntı yaratır mı? Bu modellerde kablolusu yok mu?
Outemu switch kullanıyorlar kalitesiz ürünler.
Hocam brown switch daha mı iyi?
Hocam red swittch mi var sizce? Sesi güzel mi Redragon'un?