apupc2200G
Centipat
Daha fazla
- RAM
- 16
- İşlemci
- Ryzen 3 2200G
Merhaba benim alacağım sistemin özellikleri (APU)
12v kanalından 13amper veriyor fakat şimdi kafam karıştı 12v kanalından 156W veriyorsa ve işlemci 65W anakart 35W yiyor desek 100W geri kalanlarla 30 ya da 20W boşta kalıyor. Fakat size soracağım şey şu;
Bazı forumlarda gördüm ki bu 65W TDP dediğim şey bazen gerçek tam yükte çektiği güç olmayabiliyormuş kimisi tam yükte 110W.
Kimisi tam yükte 70W çekiyor diyor (yabancı forumlarada baktım) sizce bu PC'yi almak mantıklı mı? APU ile oyun oynayacağım için her zaman tam yükte kullanılacak. Sizce değer mi?
PSU olmadan alabilirim ama onun ile uğraşmak istemiyorum sıkıntı biraz.
PSU bütçe maksimum: 700.
Not: PSU sıfır.
Bütçeyi geçemem...
- Redrock GPATX300 PSU.
- Ryzen 3 2200G.
- 8x2 GB DDR4 RAM.
- 1 SATA SSD 1 SATA HDD.
- A320 (CPU girişi 4 pinli olan)
12v kanalından 13amper veriyor fakat şimdi kafam karıştı 12v kanalından 156W veriyorsa ve işlemci 65W anakart 35W yiyor desek 100W geri kalanlarla 30 ya da 20W boşta kalıyor. Fakat size soracağım şey şu;
Bazı forumlarda gördüm ki bu 65W TDP dediğim şey bazen gerçek tam yükte çektiği güç olmayabiliyormuş kimisi tam yükte 110W.
Kimisi tam yükte 70W çekiyor diyor (yabancı forumlarada baktım) sizce bu PC'yi almak mantıklı mı? APU ile oyun oynayacağım için her zaman tam yükte kullanılacak. Sizce değer mi?
PSU olmadan alabilirim ama onun ile uğraşmak istemiyorum sıkıntı biraz.
PSU bütçe maksimum: 700.
Not: PSU sıfır.
Bütçeyi geçemem...