Redrock V1202HG kasaya Snowman M200 sığar mı?

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selam. Islemci fanimi kırdım ve geçici Snowman M200 almak istiyorum.
Baktim ki M5A78l anakart ile uyuyor. Aynı şekilde işlemcim AMD FX 4300 ve soket olarak AM3+ ve uyumlu görüyorum.

Tek merak ettiğim şey kasam redrock v 1202hg ve Snowman M200 içine sığar mı? Ben biraz göz ucuyla baktim da sığmaz gibi, ne diyorsunuz? Eğer uyumlu derseniz sipariş vereceğim.

Not: Sığmaz diyorsanız 3 4 ay geçici olarak kullanabileceğim 200 TL civari kasam, islemcim ve anakartim ile uyumlu fan bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki soyle bir sorum daha var. Kasanın onu kapali, kırılan fan, kasanın yanına bakıyordu ve orada delikli noktalar olup oradan hava alıyordu.
Ben simdi bu fani alırsam yatay takılıyor muhtemelen, yani hava alacak hiç bir yeri kalmıyor, fan kısmı kasanın yanında ki hava alma yerine gelmiyor. Sorun yaratır mı?

Peki soyle bir sorum daha var. Kasanın onu kapali, kırılan fan, kasanın yanına bakıyordu ve orada delikli noktalar olup oradan hava alıyordu.
Ben simdi bu fani alırsam yatay takılıyor muhtemelen, yani hava alacak hiçbir yeri kalmıyor, fan kısmı kasanın yanında ki hava alma yerine gelmiyor. Sorun yaratır mı?

Kasanın hava sirkülasyonunu sağlaman lazım. Bütçen yoksa test et. Kasa kapalı ve açık sıcaklıkları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı