Reeder a8IQ Windows kurulmuyor

sarıkuş

Centipat
Daha fazla  
Tableti 2. el aldım. Android yüklemiş adam, orijinali Windows'u MBR olarak yazınca FAT32 yani görmüyor GPT yazınca görüyor ama başlatmıyor. Cihaz 64 Bit destekli ama 32 kuruluyor yalnızca ve UEFI Ventoy açıyor ama hata veriyor. Fotoğrafını ekleyeceğim, ne yapmalıyım?

Sorununuz oldukça karmaşık görünüyor ve fotoğrafınızı inceledikten sonra daha iyi bir anlayışa sahip olabiliriz Ancak cihazınızın 64 bit destekli olmasına rağmen 32 bit bir işletim sistemi yüklenmesi ve UEFI Ventoy un hata vermesi garip görünüyor Muhtemelen cihazınızın BIOS veya UEFI ayarlarında bir sorun olabilir veya Windows kurulumunun yanlış yapılandırılmış olabilir Bu sorunları çözmek için BIOS veya UEFI ayarlarını kontrol edebilir ve gerekirse Windows kurulumunu yeniden yapabilirsiniz Fotoğrafınızı bekliyorum

Bir sürü ISO denedim Lubuntu da denedim hepsinde aynı BIOS dosyaları olduğunu düşünüyorum çünkü Windows kurma için ayrı Android kurmak için ayrı BIOS var BIOS dosyalarını buldum nasıl kurabilirim?

64 bir kurmaya çalıştığımda Windows'un klasik bu cihaz çalıştıramaz yazısı alıyorum.

64 bir kurmaya çalıştığımda Windows'un klasik bu cihaz çalıştıramaz yazısı alıyorum.

Tam olarak nereden koptu ortasındansa kabuğunu çıkarıp bantlayabilirsiniz.

Bir sürü ISO denedim Lubuntu da denedim hepsinde aynı BIOS dosyaları olduğunu düşünüyorum çünkü Windows kurma için ayrı Android kurmak için ayrı BIOS var BIOS dosyalarını buldum nasıl kurabilirim?

Tam olarak nereden koptu ortasındansa kabuğunu çıkarıp bantlayabilirsiniz.
pek bi bilgim yok bu konu hakkında. İnceledikten sonra geri dönüş yapacağım

Pek bir bilgim yok bu konu hakkında. İnceledikten sonra geri dönüş yapacağım

Bekliyorum

Çözümü buldu maç ama bir sorun var çözüm biostanmış Windows için ayrı bir BIOS vsrmış dosyaları buldum afb ile atılacakmış ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Çözümü buldum ama bir sorun var çözüm biostanmış Windows için ayrı bir BIOS vsarmış dosyaları buldum ADB ile atılacakmış ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Çözümü buldum ama bir sorun var çözüm biostanmış Windows için ayrı bir BIOS vsarmış dosyaları buldum ADB ile atılacakmış ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı