erenrck
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar bu hafta içinde telefon alacağım. Daha önceden Reeder'i biliyordum ancak markası ve işlemcisinden dolayı pek sıcak bakmıyordum. Dün Lenovo Vibe P1 almak için Teknosa'ya gittim ama oradaki görevli yanındaki Reeder P10'u önerdi. İkisine de baktım, Reeder arayüz konusunda biraz kötü olsa da kamera ve tasarım açısından daha güzel gözüktü gözüme. Sonra biraz daha düşüneyim dedim. Reeder daha mantıklı geldi ama Reeder'ın 20 Haziran'da çıkacak olan P10S modeline de bakayım dedim. Özellikleri gayet iyi ve 1.500 TL ön siparişte şu an. Ama yorumlarını okuduğumda MediaTek Helio X10 işlemci olduğundan pek önermiyorlar MediaTek olduğu için. Ancak bazı arkadaşlar da bunun MediaTek'in en iyi işlemcilerinden olduğunu ve Vibe P1'de bulunan Snapdragon 615 ve daha üstlerinden daha iyi bir performans sergilediğini söylüyorlardı. Ben de çok kararsız kaldım. Adı Reeder ama telefonu Çin'de 500$'dan satılan Gionee S8'i Türkiye'ye getirip sattıklarını öğrendim. Marka konusunda önyargım yok ama yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: