Reeder P10S mi, Lenovo VIBE P1 mi?

erenrck

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu hafta içinde telefon alacağım. Daha önceden Reeder'i biliyordum ancak markası ve işlemcisinden dolayı pek sıcak bakmıyordum. Dün Lenovo Vibe P1 almak için Teknosa'ya gittim ama oradaki görevli yanındaki Reeder P10'u önerdi. İkisine de baktım, Reeder arayüz konusunda biraz kötü olsa da kamera ve tasarım açısından daha güzel gözüktü gözüme. Sonra biraz daha düşüneyim dedim. Reeder daha mantıklı geldi ama Reeder'ın 20 Haziran'da çıkacak olan P10S modeline de bakayım dedim. Özellikleri gayet iyi ve 1.500 TL ön siparişte şu an. Ama yorumlarını okuduğumda MediaTek Helio X10 işlemci olduğundan pek önermiyorlar MediaTek olduğu için. Ancak bazı arkadaşlar da bunun MediaTek'in en iyi işlemcilerinden olduğunu ve Vibe P1'de bulunan Snapdragon 615 ve daha üstlerinden daha iyi bir performans sergilediğini söylüyorlardı. Ben de çok kararsız kaldım. Adı Reeder ama telefonu Çin'de 500$'dan satılan Gionee S8'i Türkiye'ye getirip sattıklarını öğrendim. Marka konusunda önyargım yok ama yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
26/06/2016 da reeder p10s aldim vatanbilgisayardan şarj internettebhızlı tüketiyor uygulama silmede uygulamanın üzerine basılı tutunca çarpı işaretini tıkladığında sil yerine yeniden adlandır yazıyor bazı yerleri hala ingilizce modern combat da kasma görmedim kamera bana göre güzel ben çok fotoğraf çeken birisi değilim şimdilik aklıma gelenler bunlar

Reeder p10s vibe p1 den sadece şarj yönünden eksik ama diğer tüm özellikleri ele aldığımızda ram hafıza işletim sistemi kasa ekran kalitesi çözünürlük ve kamera gibi bu açıdan da p10s modeli her bakımdan üstün bir cihaz telofonu asıl kullandıracak olan temel özellikler bakımından baya üşütün bir cihaz yani bu yüzden p10s modeli her türlü kullanıp için daha cazip

Merhaba arkadaşlar. Ben abime aldım p10s i ve bikaç haftadır kullanıyor. Kamera çözünürlüğü, hafızası ve kasası dikkatimizi çekmişti ilk başta araştırırken. Mağaza çalışanlarınında önerisiyle onu almak istedik ki şuan kurcaladıkça iyiki diyoruz. Hızlı bi cihazdır. Markasına falan takılmayın derim. Ekran dayanıklığı ve android sürümü son seri zaten. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon derim.

Lenovo vibe p1 mi reeder p10s mi ??? Tabiki de reeder p10s!!!!ben bu fiyata bu hızı, bu RAM ve hafızayı görmedim kamerayı da unutmamak lazım.daha ne olsun bi telefonda olması gereken her sey fazlasıyla var bence reeder'a tşk bile etmeliyiz böyle bi cihazla bizi tanıştırdığı için.reeder tanıştırdı sahip olmak sizin elinizde kaçırmayın derim!!

Performans ve hız olarak on numara bir telefon fiyatı da ozelliklerine göre süper kesinlikle tavsiye ederim

Kesinlikle p10s Ben çok araştırdım aldım çok iyi telefon marka konusunda çok kararsız kalmıştım mağazada çok inceledim satan arkadaş çok yardımcı oldu sağolsun tereddüt etmeden alabilirsin. Bu arada kamera ve hız diğer telefondan çok daha iyi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı