Reeder P13 blue Max açılmıyor

Axerayn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi cihaz bayağı eski zaten önceden bozulmuştu buldum yapayım dedim cihazı şarja takınca LED'i yanıyor ama hiçbir şekilde açılmıyor her şeyi denedim ses kısmayla basılı tutma vs. PC'ye takınca PC'ye bağlanıp bağlantıyı kesiyor cihaz olarak USB seri cihaz com4 olarak gorunuyor ve bu geri gidiyor yardım edebilir misiniz? Lazım olursa diye bozulma şeklini de söyleyeyim.
Köye gitmiştik cihazı torpidoya koymuştum ve geri arabaya geçip aldığımda cihaz açılmadı hiçbir şekilde o gün 1 gün boyunca şarjdada tuttum.

Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi cihaz bayağı eski zaten önceden bozulmuştu buldum yapayım dedim cihazı şarja takınca LED'i yanıyor ama hiçbir şekilde açılmıyor her şeyi denedim ses kısmayla basılı tutma vs. PC'ye takınca PC'ye bağlanıp bağlantıyı kesiyor cihaz olarak USB seri cihaz com4 olarak gorunuyor ve bu geri gidiyor yardım edebilir misiniz? Lazım olursa diye bozulma şeklini de söyleyeyim.
Köye gitmiştik cihazı torpidoya koymuştum ve geri arabaya geçip aldığımda cihaz açılmadı hiçbir şekilde o gün 1 gün boyunca şarjdada tuttum.

Bende de aynı telefonun Lite modeli var. Reeder aldıysanız sıkıntıdasınız. Bataryası şişmiş mi?

Hayır LED'i yanıyor ama ekran falan hiç gelmiyor ekranda 1 pixel bile yanmıyor.
Arabada torpido içinde demişsiniz. Reeder o kadar kaliteli birşey değil. Öyle sarsılma falan kaldırmaz. Ha bide telefon eski bir telefon ise hiç kaldırmaz. Reeder bana göre kötü bir marka. Çözüm içinse servise gönderin. Veya tekrar reeder telefon almak isterseniz bi şans var. Eski telefonunu getir 1.500 TL civarında yeni telefon al gibi fırsat veriyorlar. Ama almanızı önermem. Servis diye sakın reeder şubesine götürmeyin. Servise verin biz birşey yapamıyoruz diyorlar. Siz en iyisi yeni telefona geçin(Samsung gibi).

Arabada torpido içinde demişsiniz. Reeder o kadar kaliteli birşey değil. Öyle sarsılma falan kaldırmaz. Ha bide telefon eski bir telefon ise hiç kaldırmaz. Reeder bana göre kötü bir marka. Çözüm içinse servise gönderin. Veya tekrar reeder telefon almak isterseniz bi şans var. Eski telefonunu getir 1.500 TL civarında yeni telefon al gibi fırsat veriyorlar. Ama almanızı önermem. Servis diye sakın reeder şubesine götürmeyin. Servise verin biz birşey yapamıyoruz diyorlar. Siz en iyisi yeni telefona geçin(Samsung gibi).
Çözüm olarak işaretlerden sevinirim. :)

Arabada torpido içinde demişsiniz. Reeder o kadar kaliteli bir şey değil. Öyle sarsılma falan kaldırmaz. Ha bir de telefon eski bir telefon ise hiç kaldırmaz. Reeder bana göre kötü bir marka. Çözüm içinse servise gönderin. Veya tekrar Reeder telefon almak isterseniz bir şans var. Eski telefonunu getir 1.500 TL civarında yeni telefon al gibi fırsat veriyorlar. Ama almanızı önermem. Servis diye sakın Reeder şubesine götürmeyin. Servise verin biz bir şey yapamıyoruz diyorlar. Siz en iyisi yeni telefona geçin(Samsung gibi).

Çözüm olarak işaretlerden sevinirim. :)

Nasıl işaretlicez bilmiyorumda yeni açtım bu hesabı.

Nasıl işaretlicez bilmiyorumda yeni açtım bu hesabı.

Bir de Redmi geçmeyi düşünüyorum böyle performans verecek ucuz bir modelini önerebilir misin yani F/P Redmi telefonu önerisi anlayacağın.

Dosya Ekleri

• 1613632597929.png
    1613632597929.png
    2 KB · Görüntüleme: 31
Kanka şimdi bir 4000-5000 var.
Böyle PUBG falan az FPS vermesin yeter bana.

Bir de PC'deki siteden giriyorum o yok bende.

Eğer PUBG oynamak için telefon bakıyosan ben yardımcı olamam oyun için öneri uzmanlığım değil. Telefon konusunu yeni bir konu açarak bütçenizi belirterek daha uzman kişilerden bilgi alabilirsin.

Eğer PUBG oynamak için telefon bakıyosan ben yardımcı olamam oyun için öneri uzmanlığım değil. Telefon konusunu yeni bir konu açarak bütçenizi belirterek daha uzman kişilerden bilgi alabilirsin.
İyi günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı