Recovery Reeder P13 blue Max Lite TWRP atma

Makaleler
5
Yer
İstanbul, Avcılar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD

Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık

Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx)
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Telefonun ekranı kırık, bu yüzden de telefonun ekranının kırık kısmını kullanmadan ikiye böleceğim ekranı ama kendi sisteminde yok. Belki root ile veya ROM atarak bulurum diye düşünerek size danışıyorum. Bu sisteme nasıl TWRP atarım ve XDA Forum'daki @364809 hocamın @Umut Nas ve @emo19 hocalarımla yaptığı bir TWRP buldum, bu işe yarar mı?

O cihaz için TWRP yok. Şu unisoc işlemciler için Custom recovery ve Custom ROM çok gerekli.

İşlemci meadiatek'miş. Bakacağım.

TWRP yok ama derlenilebilir. Özellikle aynı işlemcili olan Vestel venus v4'ün TWRP. Me üzerinde official TWRP'si var. Sizin cihazınız için derlenilebilir.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Aynı işlemci için farklı TWRP dosyaları mevcut, port denemesi yapabilirim.
Hocam peki bu işlemlerde benim vermem gereken bir bilgi veya dosya var mı? Boot, stock recovery vs.

@Jack İşte cihazınız bir MTK cihazı (aslında belki bir tık iyi olabilir bu :D). Yani qcom daki gibi pürüssüz ve hatasız bir şey beklemeyin. Önce bir port deneyin. Eğer düzgün değilse söyleyin. Sizle ilgileneceğim.

@YZBruh hocam uygulaması var mı yoksa ADB ile mi flashlayacağım? Ve hangi dosyayla deneyeyim?

Fastboot ile yükleme yapacaksınız. NOT: işlemden önce bir vbmeta flaşlayın.
Hocam linki kullanayım değil mi? Yanlış çıkarsa n'apacağım ve de hangi vbmeta dosyasını flashlayayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı