Reeder S19 Max bataryasından kokular geldi

ForceKadett

Centipat
Daha fazla  
Hocam bende çöp bir Reeder var. Ekran yok falan çalışmıyordu. Bende bataryayı söktüm ve can sıkıntısından dışındaki bantları söktüm. Bir koku yayılmaya başladı bu batarya patlamaz veya yanmaz değil mi? Ona göre bir yere bırakacağım.

Hocam bende çöp bir Reeder var. Ekran yok falan çalışmıyordu. Bende bataryayı söktüm ve can sıkıntısından dışındaki bantları söktüm. Bir koku yayılmaya başladı bu batarya patlamaz veya yanmaz değil mi? Ona göre bir yere bırakacağım.

Koku geldiyse yanma ihtimali yüksek. Bence en iyisi üstüne tamamen bir bant çekin bir süreliğine saklayın sonra bırakın.

Hocam onu biran önce evinizden barkınızdan çıkarmalısınız. Özellikle izole edilen içinde kimyasallar olan bir şeydir pil. Siz bu izolasyonunu bozarak tehlikeli hale getiriyorsunuz. Patlama, yanma veya zehirleme gibi problemler yaratabilir. Güvenli bir şekilde imha edilmeli.

İtfaiyeyi çekinmeden arayabilirsiniz bu konuda. Yangın riskinin mevcut olduğunu ve bu pili nasıl bertaraf edeceğinizi bilmediğinizi iletin. Onlar kesinlikle yardımcı olacaklardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı