Birkaç gün önce, elimin altında bir tane Android bulunsun diye internet üzerinden 2.369 liraya aldığım telefon. Hem Türk malı olması hem de geçenlerde şirketin halka arzına katılmış olmam sayesinde tercih ettim. Tabii ki fiyatı da etkili oldu, zamanda telefon piyasasında düzgün modellerin 20-30 bin bandında olduğu için alıp denemek istedim. Alırken beklentim oldukça düşüktü hızı, kamerası, bataryası beklentimin bir tık üstünde çıktı. Fakat fiyatına göre kötü olduğunu düşünmüyorum, şahsen kasası ve dış görünüşünü oldukça beğendim. Kullanım olaraksa hızı ve kamerası kendi telefonumdan sonra attan indim eşeğe bindim gibi hissettirse bile lanet ettim diyemem.
Şu ana kadar karşılaştığım tek hata uygulamalar sanırım tam kapanmıyor ve bunun yüzünden ekran kapalıyken kilit ekranı açılabiliyor durup dururken bazen, ben ayarlardan uygulamayı kapatmaya zorladığım zaman sorunu çözdüm.
Öncelikle söyleyeyim ana telefon olarak alınmaz, düşünmeyin, almayın, aldırmayın. Fakat telefonunuz tamirdeyken ya da kötü bir durumda kullanabileceğiniz bir telefon. Kardeşinize verip bir şeyler izlemesi için kullanabilirsiniz. Umarım Reeder ileride daha iyi ve uygun fiyatlı telefonlar üretebilir ve insanların kullanabileceği alternatif bir seçenek olabilir.

Şu ana kadar karşılaştığım tek hata uygulamalar sanırım tam kapanmıyor ve bunun yüzünden ekran kapalıyken kilit ekranı açılabiliyor durup dururken bazen, ben ayarlardan uygulamayı kapatmaya zorladığım zaman sorunu çözdüm.
Öncelikle söyleyeyim ana telefon olarak alınmaz, düşünmeyin, almayın, aldırmayın. Fakat telefonunuz tamirdeyken ya da kötü bir durumda kullanabileceğiniz bir telefon. Kardeşinize verip bir şeyler izlemesi için kullanabilirsiniz. Umarım Reeder ileride daha iyi ve uygun fiyatlı telefonlar üretebilir ve insanların kullanabileceği alternatif bir seçenek olabilir.