mohammed El Suri Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #11 poyrazkaradere dedi: Bende saat ile şarj göstergesi donmuştu yeniden başlatmama rağmen düzelmemişti. Genişletmek için tıkla... Telefon Takaslamada Yapabilirsin Aslında poyrazkaradere dedi: İşte pişman oldum bu telefonu aldığıma Genişletmek için tıkla... Böyle Firmaların Desteği TR de yok iPhone Samsung Xiaomi Huawei Gibi Firmalar seçilmelidir
poyrazkaradere dedi: Bende saat ile şarj göstergesi donmuştu yeniden başlatmama rağmen düzelmemişti. Genişletmek için tıkla... Telefon Takaslamada Yapabilirsin Aslında poyrazkaradere dedi: İşte pişman oldum bu telefonu aldığıma Genişletmek için tıkla... Böyle Firmaların Desteği TR de yok iPhone Samsung Xiaomi Huawei Gibi Firmalar seçilmelidir
poyrazkaradere Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #12 mohammed El Suri dedi: Telefon takaslamada yapabilirsin aslında. Böyle firmaların desteği TR de yok iPhone Samsung Xiaomi Huawei gibi firmalar seçilmelidir. Genişletmek için tıkla... 2-3 kere format attım bir süre sonra eski haline dönüyor en iyi garantiye gitmek.
mohammed El Suri dedi: Telefon takaslamada yapabilirsin aslında. Böyle firmaların desteği TR de yok iPhone Samsung Xiaomi Huawei gibi firmalar seçilmelidir. Genişletmek için tıkla... 2-3 kere format attım bir süre sonra eski haline dönüyor en iyi garantiye gitmek.
mohammed El Suri Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #13 poyrazkaradere dedi: 2-3 kere format attım bir süre sonra eski haline dönüyor en iyi garantiye gitmek. Genişletmek için tıkla... Aynen Ama Belir en sorunu var Yoksa Bilindik firma olmadığı için extra hatasız eklemeler rinde hatalı gösterebilir
poyrazkaradere dedi: 2-3 kere format attım bir süre sonra eski haline dönüyor en iyi garantiye gitmek. Genişletmek için tıkla... Aynen Ama Belir en sorunu var Yoksa Bilindik firma olmadığı için extra hatasız eklemeler rinde hatalı gösterebilir