Reeder S19Max Pro s Telefon kapanıyor

Cesurbedel

Centipat
Daha fazla  
Telefonum Reeder S19Max Pro s son zamanlarda Play Store'den yeni uygulama veya oyun yükledikten sonra indirdiğim programı açmak istediğimde telefon yenidden başlatıyor kendisini ama eskiden yüklediğim program ve oyunlarda sıkıntı yok.

Telefonum Reeder S19Max Pro s son zamanlarda Play Store'den yeni uygulama veya oyun yükledikten sonra indirdiğim programı açmak istediğimde telefon yenidden başlatıyor kendisini ama eskiden yüklediğim program ve oyunlarda sıkıntı yok.

Başlıkta Reeder'ı görünce şaşırmadım.

Artık Reeder alıp girmişsiniz bu çukura, her şey olabilir.
İşlemci güçsüzlüğü, alan sıkıntısı, ram sıkıntısı veya klasik sallama markalarda olan berbat yazılımdan kaynaklı olabilir.

Yazılımı bilmem ama 8 GB RAM 128 GB depolama aldığıma daha 2ay olmadı.
Biliyorum, Reeder öyle iyiymiş gibi göstermek için süslüyor özellikle RAM konusunda. Ama o RAMlerde bir sıkıntı kesin vardır. O marka düzgün bir şey kullanmaz. Ki o seviyede 8 GB Ram tamamen gereksiz de zaten. Daha işlemci 8 GB RAM kullanacak uygulamaları çalıştıracak güçte değildir.
Size önerim: Asla yerli markaların şu çakma telefonlarına bulaşmayın. Bunlar kendileri için en mantıklı olan kitle toplama konusuna bile yönelmeden direkt paraya yöneliyor, tek düşündükleri şey "1 tuğladan ne kadar kâr elde ederim". Bir dahakine düzgün global markalara başvurun(telefon konusunda).

Sorunuz konusunda da: Ana sebebini buradan tam olarak açıklamam mümkün değil tabiki ama ya işlemci güçsüz kalmıştır falan ya da en yüksek ihtimalle yazılım rezilliğinden gitmiştir. Yazılım kötüyse isterse diğer her şey iyi olsun hiçbiri bir işe yaramaz. Telefonlarda yazılım, insan vücudundaki beyin gibidir.

Biliyorum, Reeder öyle iyiymiş gibi göstermek için süslüyor özellikle RAM konusunda. Ama o RAM'lerde bir sıkıntı kesin vardır. O marka düzgün bir şey kullanmaz. Ki o seviyede 8 GB RAM tamamen gereksiz de zaten. Daha işlemci 8 GB RAM kullanacak uygulamaları çalıştıracak güçte değildir.
Size önerim: Asla yerli markaların şu çakma telefonlarına bulaşmayın. Bunlar kendileri için en mantıklı olan kitle toplama konusuna bile yönelmeden direkt paraya yöneliyor, tek düşündükleri şey "1 tuğladan ne kadar kâr elde ederim". Bir dahakine düzgün global markalara başvurun(telefon konusunda).

Sorunuz konusunda da: Ana sebebini buradan tam olarak açıklamam mümkün değil tabii ki ama ya işlemci güçsüz kalmıştır falan ya da en yüksek ihtimalle yazılım rezilliğinden gitmiştir. Yazılım kötüyse isterse diğer her şey iyi olsun hiçbiri bir işe yaramaz. Telefonlarda yazılım, insan vücudundaki beyin gibidir.

Doğru diyosun kardeşim zaten 5800 TL'ye aldım telefonu sıfır ama yine de düzeltmek mümkün değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı