Ben de öyle hocam. Fakat aile tarafında baskılanıyorsa(benim gibi) mecburiyetten alınacak modeller saydıklarım. Yoksa giderleri yok bile.Ben direk Reeder kullanılmaması taraftarıyım. İlla Türk malı deniyorsa General Mobile alınabilir.
Ben de öyle hocam. Fakat aile tarafında baskılanıyorsa(benim gibi) mecburiyetten alınacak modeller saydıklarım. Yoksa giderleri yok bile.Ben direk Reeder kullanılmaması taraftarıyım. İlla Türk malı deniyorsa General Mobile alınabilir.
teşekkür ederim bakacağım şimdi siteyeHocam mi.com a girip doğum tarihinizi haziran olarak ayarlarsanız haziran ayında 1000tl kupon veriyor. Kupon ile bunun 256 8 olanını almak daha mantıklı.
Redmi Note 11 Pro+ 5G Buy - Xiaomi Türkiye
Redmi Note 11 Pro+ 5G Buy: 120 W HyperCharge özelliği 108 MP profesyonel sınıf ana kamera 120 Hz FHD+ AMOLED Nokta Ekran Çift hoparlör, SOUND BY JBL Mediatek Dimensity 920, 6nm ultra performanslı işlemci, ,www.mi.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.