Reeder S23 Pro Max şarj çok hızlı bitiyor

Erdium

Decapat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Şarjı 10 dakikada yüzde 35 düştü ama daha yarım saat önce böyle bir şey yoktu. Telefonu şarja takıp müzik dinleyip oyun oynamıştım ve değişik olan 15 dakikada full olmuştu. Çıkardıktan 5 dakika sonra bu sorunu fark ettim. Bu konuyu yazarken bile yüzde 15 düştü.

Telefonu alalı 3 gün oldu.

Son düzenleme:
Şarjı 10 dakikada yüzde 35 düştü ama daha yarım saat önce böyle bir şey yoktu. Telefonu şarja takıp müzik dinleyip oyun oynamıştım ve değişik olan 15 dakikada full olmuştu. Çıkardıktan 5 dakika sonra bu sorunu fark ettim. Bu konuyu yazarken bile yüzde 5 düştü.

İade et bataryasinda sıkıntı var bu cihazlara para vericeginize 2. El yurt dışı Redmi'lere veya 2. El iPhone 6 vs alsanız çok daha iyi olacak.

Hocam bende aynı telefonu kullanmıştım fakat benimkinin bataryası 2 az kullanımda 3 günü götürüyordu bir sıkıntı olabilir servise götürüp yenisi ile değiştirin.

Hocam reeder zaten komple sorun bir marka bir arkadaşım kullanıyordu bende telefon yenileyeceğim zaman bana kendi gelip anlattı. Demem o ki iade edebiliyorsanız edin. Bütçenizi yazarsanız ona uygun telefon önerebilirim.

İade et bataryasinda sıkıntı var bu cihazlara para vericeginize 2. el yurt dışı Redmi'lere veya 2. el iPhone 6 vs alsanız çok daha iyi olacak.

Redmi yerine mi serisi daha iyi olur gibi çünkü mi>redmi note>redmi şeklinde güç olarak azalıyor.

Şarjı 10 dakikada yüzde 35 düştü ama daha yarım saat önce böyle bir şey yoktu. Telefonu şarja takıp müzik dinleyip oyun oynamıştım ve değişik olan 15 dakikada full olmuştu. Çıkardıktan 5 dakika sonra bu sorunu fark ettim. Bu konuyu yazarken bile yüzde 15 düştü.

Ben s19 max pro cihazımı vermiştim garantiye 1 ay boyunca oyalayıp sorunu çözmeden geri verdiler.

Redmi yerine mi serisi daha iyi olur gibi çünkü mi>redmi note>redmi şeklinde güç olarak azalıyor.

Bütçesi belli arkadaşın yapacak bir şey yok neredeyse 7 yıldır Redmi kullanıyorum genel olarak taşıyor beni sosyal medyayı hallediyor. Reeder'i her konuda katlar yazın 14T Pro'ya gecmeyide düşünüyorum zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı