Reeder S919 tanıtıldı

He bu arada, PUBG 60 FPS veriyor😆 İşlemci 120 FPS açacak güçte olmasına rağmen... Reeder kitlesi genelde sizin dediğiniz gibi küçükler, teknolojiden anlamayanlar ve yaşlılar vb. Bilmeden alanlar bölümü.
PUBG'nın firması donanıma değilde cihaza özel ayar koyması yüzünden. Büyük ihtimalle hiçbir zaman 120FPS seçeneği gelmeyecek, Poco cihazlara bile zor getiriyor bu firma zaten.

PUBG'nın firması donanıma değilde cihaza özel ayar koyması yüzünden. Büyük ihtimalle hiçbir zaman 120FPS seçeneği gelmeyecek, Poco cihazlara bile zor getiriyor bu firma zaten.
Sanırım haklısınız. Dimensity 8200ün 120FPSte alev topuna dönmesini takmayan İnfinixin GT 20 Proya 120 FPS gelmesi gibi. X6 Pro'ya bir ara 120 FPS desteği gelmişti fakat gitti, neden diye soracak olursanız alev topuna dönmesi yüzünden geri çekildi destek. 8300 bu kadar ısınır iken 8200ü düşünemiyorum 🫡. G99 işlemcisine neden 60 FPS gelmiyor anlamıyorum. Elimdeki cihaz G99lu, GFX yapıp 60 FPS testi gerçekleştirdiğimde 45 FPS oynarken verdiği aynı ısıyı verdi😃. Tamamen keyfi kararlar. Şu S919a 120 FPSin geleceğini zannetmiyorum😆.

Donanımı iyi olsa bile güvenilmez.

Sanırım haklısınız. Dimensity 8200ün 120FPSte alev topuna dönmesini takmayan İnfinixin GT 20 Proya 120 FPS gelmesi gibi. X6 Pro'ya bir ara 120 FPS desteği gelmişti fakat gitti, neden diye soracak olursanız alev topuna dönmesi yüzünden geri çekildi destek. 8300 bu kadar ısınır iken 8200ü düşünemiyorum 🫡. G99 işlemcisine neden 60 FPS gelmiyor anlamıyorum. Elimdeki cihaz G99lu, GFX yapıp 60 FPS testi gerçekleştirdiğimde 45 FPS oynarken verdiği aynı ısıyı verdi😃. Tamamen keyfi kararlar. Şu S919a 120 FPSin geleceğini zannetmiyorum😆.
Exynos 1280 cihazda da 60 FPS gayet akıcıydı ama nedense gelmedi.

Donanımı iyi olsa bile güvenilmez.

Exynos 1280 cihazda da 60 FPS gayet akıcıydı ama nedense gelmedi.
Pubgnin parayı basan fps kazanır oyunu...
G90T ve G95in 60 FPS verebilmesi ne rağmen G99un vermemesi. Bunun gibi bir sürü işlemci var. Exynos 1280, Dimensity 810, Dimensity 7025, Helio G99, Helio G100, Snapdragon 695, Snapdragon 4 Gen 2, Snapdragon 750G bunun gibi bir sürü işlemci. Hepsi 60 FPS verecek güçte fakat işte destek yok. Tamamen markanın para basması. Poco X7 Pro ilk çıktığı zaman PUBG 'de 60 FPS veriyordu çok tepki çekti hemen 120 getirdiler.

Merhaba arkadaşlar, iyi günler.

Reeder S919 sonunda tanıtıldı ve oldukça iddialı özellikleriyle geliyor. 200 MP kamerası, MediaTek Dimensity 9300 işlemci, 6.81" büyüklüğünde 1.5k çözünürlüklü 460 PPI AMOLED ekran ve 66W kablolu 50W kablosuz şarj hızına sahip 5000 MAh'lik bir batarya ile geliyor. İkinci kamerası 8 MP, üçüncü kamerası da 2 MP. Ön kamerası 32 MP.

Lansman fiyatı 35.888 TL fakat Reeder marka telefon kullanıyorsanız kampanya ile indirimli alabiliyorsunuz. (örneğin S71 varsa 20.888 TL)

Cihazın tasarımı;
Eki Görüntüle 2487935

Bu fiyata Reeder telefonunuz yoksa tercih edilemez çünkü aynı paraya Xiaomi 14T Pro var. Kamera sensörü Samsung HP3 bu arada. Fabrika verilerine göre AnTuTu puanı 1.965. 000 puan almayı başarmış. Android 15 ile geliyor. Uzaktan bakınca IPhone'u andırıyor.

Fakat bu cihaz bir OEM yani Çin'den alınma marka basılmış bir cihaz ve Çin'de 440$'a satılıyor.

Nasıl bir telefon olmuş sizce? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Geçmişinden dolayı ben tercih etmezdim ama yerli marka cihaz kullanmak isteyen kişiler için rakipsiz bir telefon gibi duruyor.

Geçmişinden dolayı ben tercih etmezdim ama yerli marka cihaz kullanmak isteyen kişiler için rakipsiz bir telefon gibi duruyor.
Fiyatı biraz tuzlu aynı paraya 14T Pro var. Yerli ve milli(!) firmamıza destek olmak için alanlar var. Şahsen ben 14T Pro alırdım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı