"Reel Türk" saçmalığı hakkında

Kimse saf Türk olamaz ki .

Bu insanların sayıları çok az. Macaristan'ın Romanya taraflarında halkı var. O Romanya taraflarındaki Macar halklarından biride "Sekeller." Sekel'ler Avrupa Hunlar'nın soyundan geliyor.

Kardeşim çıkarımların bilimsel değil, bilimsel olmamakla beraber senin gibi düşünmeyenleri "Hain" olmakla yaftalaman ise etik değil. Ucuz siyasi partilerin ağzına benze bir ağız bu, o bölümlerini değiştirmeni tavsiye ederim.

Senin de inkar etmediğin üzere saf Türk kavramının antropolojik anlamda olamayacağını biliyoruz.
"Irk" kelimesi özellikle dünya da faşist diktatörlerin hüküm sürdüğü 1945'lere kadar olan süreçte bilhassa Nazi bilim insanları tarafından uydurulmuş bir hikayedir. Bu gün geçerliliği yoktur, bilimsel de değildir. Yani Arap ile Türk'ü ayırırken farklı "Irk"lar demezsin. Farklı etnik kökenler dersin. Homo sapiens sapiens'in kendi aralarında farklı kültürel ve antropolojik özellik gösteren gruplarını "Irk" olarak adlandırmadığımız için doğal olarak "Türk" diye bir "Irk" yoktur. Aynı şey diğerleri içinde geçerli. Alman, Rus, Arap, Kürt vb. bunlar ırk değil etnik kültürdür. En temel belirleyicisi ise dildir.

Siz hiçbir şey bilmiyorsunuz. Konuyu uzatmayacağım. İnanmak istediğinize inanın. Size de evrensel; her insana duyulması gereken standart saygıyı duyup posttan ayrılıyorum.

Bulgarlar ve Macarların Türk olduğuna dair birçok kanıt var. 13 Türk boyu arasında. Bizans Kralının bile Macar Kralı için yaptırdığı taçta Türklerin saygı değer kralı için yazıyor. Türkler beyaz ırktır. Zaten video da attım. Bir delil ile kırk alim inanmış, kırk delil ile bir cahil inanmamış. Daha ne olsun? Her Türk çekik gözlü olmaz. Türkler çok güç ettikleri için ve farklı coğrafyada yaşadıkları için farklı özelliklere sahip. Seneler evvel Hunlar Avrupa'da hüküm sürdü. Macarlar da bunlardan kalanlar. Macaristan Başbakanı bile kabul etmiş. Bizimkiler kabul etmiyor. Böyle adamlar beni alıntılamasın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz hiç bir şey bilmiyorsunuz. Konuyu uzatmayacağım. İnanmak istediğinize inanın. Size de evrensel; her insana duyulması gereken standart saygıyı duyup posttan ayrılıyorum.
Beni hiçbir şey bilmemekle suçlaman bir argüman değil. Eğer doğru düzgün bir argümanın varsa gel söyle, yoksa zaten tartışmanın anlamı yok.
Kurusıkı da atmıyorum ayrıca, genetik düzeyde insan ırklarının evrimleriyle ilgili bir makale bırakayım sana, tenezzül edersen okursun.

Böyle cahil lafları falan siz şu youtube ve internetten Türk tarihi öğrendiğini zannedip üstten bakanlardansınız galiba. Macarların Türk olduğuna kanıt falan yok bomboş delillerle gelme. 13 Türk boyu arasındaymış hangi 13 Türk boyu? Onogurlardan bahsediyorsan onların arasındalar ama Türk değiller ural halkı hiçbir macar kendini Türk saymaz. Ben olsam ırk hakkında bu kadar emin olmazdım Dinglinglerin Chidi'den geldikleri ve oraya göç etmediklerini çinliler kanıtlarsa görürsün kim hangi ırktan Ashina Chung'un mezarından bir Göktürk çizimi atsam birde Çinli atsam hangisi Türk hangisi çinli anlayamazsın. Elimde Tang-shu ve Han-shu var burda hangi boyların Türk hangisi değil yazıyor. Batı Tielenin arasında Macar diye bir boy var ben mi bilmiyorum? Macarlar Türkçe bile konuşmuyor daha dili Türkçe olmayan bir halka Türk demek cahilliğin kanıtıdır. Tarihte halkların en önemli özelliklerinden biri dildir. Macarca diye araştırın gidin bakın internetten. Birisi söylüyor diye direk olmuyor o işler. Çuvaşlar ve Bulgarlar Türktür macarlar Türk falan değildir. İnternetteki boş milliyetçi kaynaklardan gelip burda profesör gibi konuşuyorsunuz böyle üstten bakıyorsunuz cahil demeler falan aynı o 15 yaşındaki milliyetçiler gibisiniz. Siz böyle macarları kıpçak zannediyorsanız Uygurlarıda karluk zannedenlerdensiniz galiba . Açıkcası sizin gibiler çok internette sizle uğraşmaya bile değmez.

Han-shu Tang-shu falan dediniz ya. Onlar ne?

Han-shu Tang-shu falan dediniz ya. Onlar ne?
Çin kaynakları hocam Han-shu Han hanedanlığı tarafından yazılan tarih kitabı hem kendi tarihlerini hem de kendilerine etki eden halkları yazıyorlar bölümlere göre. Tang-shu da Tang hanedanlığı tarihi aslında Tang-shunun 2 tane kitabı var ilki eski Tang Tarihi ikincisi yeni Tang tarihi yeni olan yeni delillere göre düzenlenmiş olanı.

Mixed ırkız En yörük adam bile Max %25 Turanid. Bizde en fazla basan şey anatolid ki çekik olmamamızın nedenidir bu. Ayrıca bana göre Kıpçaklar ve Oğuzlar farklı halklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…