Reels ve Shorts videoları izlenmiyor

Trolen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. YouTube ve Instagram üzerinden video atmaya başladım War Thunder ve havacılıkla ilgili oynanış ve kendi çapımda yaptığım edit videoları paylaşıyorum. Ara sıra ufak farklı şeyler de atmaya çalışıyorum. Bazı videolar az da olsa izlenirken bazıları hiç izlenmiyor sorun bende mi yoksa normal bir durum mu anlayamadım. Her türlü eleştiri ve tavsiyeye açığım. Reklam olur mu bilmiyorum fakat Shorts ve Reels videosu bırakıyorum aşağıya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam izlenmemesi sizin sorununuz,youtube ilgi çeken videoları karşınıza çıkarır eğer biraz bilgilendirici videolar atarsanız ve videoyu yüklerken isminde #keşfet falan yazarsanız olabilir.

Videolarım izlenmedi diye hemen bırakma devam et illaki videoların izlenmeye başlayacaktır.
Kendi tecrübem.

Video attığın saat veya günde kaç post attığının bir önemi var mı peki? Ve gerek TikTok gerek Instagram olsun izleyenlerin çoğu yabancı Türkçe etiketle video atsamda genelde yabancılar izliyor.

Hocam izlenmemesi sizin sorununuz, YouTube ilgi çeken videoları karşınıza çıkarır eğer biraz bilgilendirici videolar atarsanız ve videoyu yüklerken isminde #keşfet falan yazarsanız olabilir.

İçeriklerine uyuşmuyor sanırım bilgilendirici tarzda videolar.

Günde 2 post idealdir.

Son bir soru sorayım. Az izlenen videolar ileride izlenme alabiliyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı