Reels'teki bir videodan korkmak

Hocam, gerçekten arkamda sanırsam ve beni izliyor.

Hocam bende yerimden zıpladım o adamın bakışları öyle rahatsız etti ki bir insan niye öyle bir şey yapar bir de herkesten özür dilerim 1 saatlik zaman aşımı aldım moderatörlerden.

Hocam attığınız fotoğrafta yine içime bir şey düşürdü keşke atmayaydınız.

Sürprizbozanlardan ilk atılanı doğru olarak kabul ediliyor. Bu durum şöyle örneklenebilir. Sabah bir saatte kalkacağız ve o an kalkmamız lazım ve bunu tekrar ederken aslında beynimize sinyal gönderiyoruz, bu sinyaller sayesinde saat atıyorum 10.30da kalkıyoruz. Burada da öyle bir şey yapılmış. Bu adamı biz bugün gördük, konuştuk, yazı yazdık ve bu adam rüyamıza çıkabilir ama çıkmayacak çünkü bu bir korkmamız için yapılan şey. Küçükken abilerimiz bize bir video açardı "buradaki arabaları say" derdi sonra bir kadın çıkardı ya onun gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki arabaları sayar mısın kardeşim

Bu videodaki kadının hangi saniyede çıkacağını hangi yüzle çıkacağını bilsemde bir ürperti ve zıplama geldi yinede

Bu videodaki kadının hangi saniyede çıkacağını hangi yüzle çıkacağını bilsemde bir ürperti ve zıplama geldi yine de

Hocam sonda bir yazı var ben çıkmayacak sandım çünkü faremi götürdüm üstteki resimde bir şey yoktu ve çıkmayacak sanıp tam rahatladığım anda çıktı ruhum cenneti görüp geldi kgjglafgşfa.

Buna eski bir internet Creepypastası denebilir. Hatta bu adama açılmış bir site de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun hocam

Buna eski bir internet Creepypastası denebilir. Hatta bu adama açılmış bir site de var.

Hocam bu adam ama 3D hali yani gerçekçi hali.

Nedense şimdi görünce bir korktum ama sonra komik geldi

Bir yerden duymuştum eskiden, bu siyah beyaz çizilen eleman bilinçaltına yerleştirilmek için tasarlanmış sanırım. Eskiden çok korkardım ama korkutucu gelmiyor, biraz görsele bakınca geçiyor korku. İlk bakınca cidden yerimden zıplamıştım o gün uyuyamamıştım korkudan

Spoiler olarak koysanız iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…